Pāris dienas pēc kāzām vīrs pieprasa šķiršanos, jo līgava slēpa ŠO!

30e0420700000578-3852222-image-a-98_1476893526880

Laulības ir viens no dzīves skaistākajiem notikumiem.

Kas gan var būt brīnišķīgāks kā atrast savu otru pusīti un solīt viens otram mūžīgu mīlestību? Viss sākas ar iepazīšanos, kopīgu laika pavadīšanu, iemīlēšanos, pieņemt mīļotā labās un sliktās īpašības. Bet, kas notiek tad, ja otrs nav bijis atklāts par sevi, ir slēpis svarīgu informāciju par sevi līdz kāzām? Īsta mīlestība, iespējams, spēj tikt pāri visiem šķēršļiem, tomēr ir lietas, ko pieņemt un piedod ir ļoti grūti.

Pāris šajā stāstā bija saderinājušies sešus mēnešus pirms apprecējās, bet īsi pēc kāzām jaunais vīrs uzzināja kaut ko negaidītu par savu līgavu, tāpēc nolēma šķirt laulību. Grūti ir iedomāties, kā līgavai izdevās to visu slēpt tik ilgi un kā to nevarēja pamanīt ātrāk?

Šķir lapu tālāk, lai lasītu, ko jaunais vīrs uzzināja par savu sievu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Lasījāt par Bingo dīvainībām ar viņu laimes ratu? Tāpēc es izvēlos piedalīties loterijās tikai ārpus Latvijas. Starp citu – iesaku Izmēģināt Lotto brokeru platformu – Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2dviLen

Leave a Comment