Kembridžas hercogienes Keitas noslēpums – kā viņa īsā laikā atguva izcilu augumu arī pēc trešajām dzemdībām

Šis slaidais siluets pieder sievietei, kas dzemdēja tikai pirms sešiem mēnešiem – ir patiesi grūti noticēt, ka šī auguma īpašniece ir sieviete, kura pēdējo piecu gadu laikā trīs reizes dzemdējusi, raksta britu laikraksts Daily Mail. 

Tomēr 36 gadu vecumā Kembridžas hercogiene izskatījās pārsteidzoši slaida, tērpusies apspīlētos džinsos un melnā polo kreklā ar augstu krāgu, kad viņa parādīja savas tenisa prasmes kārtējā karaliskajā pasākumā šonedēļ.

Kamēr no parastas sievietes pamatoti near sagaidīt, ka viņa ātri atgūs nevainojamu augumu pēc trešā bērna piedzimšanas, karstākais jautājums šobrīd ir tas, kā Keitai izdodas izskatīties tik lieliski?

DER VISS

Tērpusies visa melnā Keita izskatās satriecoši. Un tas nav neviļus. Izrādās, ka Kate vienmēr vingrojumus uzskatījusi par neapstrīdamu ikdienas režīma daļu.

Keitas parādīšanās Eseksas tenisa kortos šī gada 30. oktobrī atsauca atmiņā viņa pirmo publisko solo parādīšanos četrus mēnešus pēc prinča Džordža dzimšanas.

Tad viņa bija tērpusies identiskos apspīlētos džinsos, lai piedalītos volejbola spēlē. Bet spēles brīdī, kad viņas Breton firmas krekls nedaudz atklāja vēderu, tas jau bija gluds kā dēlis.

Viņas lēmums šonedēļ valkāt līdzīgu un figūru izceļošu tērpu apliecina, cik hercogiene ir pārliecināta, ka šis tērps viņai derēs vienkārši lieliski.

Karaļnamam pietuvināta persona saka: “Keita bija noraizējusies par to, kādu iespaidu uz viņas figūru atstās trešais bērns, jo īpaši ņemot vērā, ka viņas trīsdesmitgadnieces laiks virzās uz beigām. Tāpēc viņa pielika īpaši papildus pūles, lai tonizētu savu ķermeni.”

UZBRUKUMS “PRESĪTEI”

Keita regulāri pilda vingrinājumus. Viņa veic vairākus kāju pacelšanas vingrinājumus, kamēr galva tiek atpūtināta uz spilvena. Tas palīdz trenēt vēdera taisnos muskuļus (rectus avdominis) un pēc grūtniecības atkal atgūt lielisku formu.

Trīs bērnu māte regulāri trenējas mājās, lai pārliecinātos, ka viņas abs ir lieliskā formā.

ĻOTI TIEVS VIDUKLIS

Keitai ir tik tievs viduklis, kādu būtu grūti iegūt ikvienai sievietei, nemaz nerunājot par trīs bērnu māti.

Lasi arī: Māte daba, saistībā ar laikapstākļiem, sagatavojusi jaunu pārsteigumu Latvijas iedzīvotajiem

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kā Keita to panāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment