Kļūdas, ko tu pieļauj, iegādājoties un lietojot apakšbikses

1. Pirms mazgāšanas tu tās atkārtoti uzvelc

Statistikas cienītājiem: vidēji vienas netīras apakšbikses satur aptuveni no vienas desmitās daļas līdz pat vienam gramam fekāliju.

Mazgā apakšbikses pēc katras lietošanas reizes, iestati veļasmašīnas ūdens siltumu uz 65 -70ºC.

2. Tu tās nepareizi žāvē

Apakšveļas žāvēšana veļas žāvētājā samazina elastāna stiepšanās īpašības, tādējādi apakšveļa kļūst brīva un nepieguloša. Ja nevari atteikties no veļas žāvēšanas, iestati delikāto žāvēšanu vai izvēlies pēc iespējas zemāku temperatūru.

3. Tu iegādājies nepareizas krāsas apakšveļu

Jebkurš baltas krāsas apģērbs ātri nosmērējas, un uz tā ir redzami pat mazākie traipi, tas pats attiecas arī uz apakšveļu. Izvēlies tumšākas krāsas apakšbikses, piemēram, melnas, pelēkas, karmīnsarkanas vai olīvzaļas, tās tik ātri nesakrāsosies un neizbalēs.

4. Tu iegādājies īsās apakšbikses

Tās sen vairs nav modē. Ja vēlies komfortablu apakšveļu, labāk izvēlies kokvilnas sajaukuma bokseršortus: tie ir tikpat ērti, bet izskatās daudz simpātiskāk.

5. Tu iegādājies nepiemērota auduma apakšveļu

Pirms iegādājies apakšbikšu komplektu, aplūko, no kāda materiāla tās izgatavotas. Kokvilnas apakšveļa ir viegla un elpojoša un tā ir lieliski piemērota ikdienas nēsāšanai.

Mikrošķiedras apakšveļa uzsūc mitrumu, tā īpaši piemērota karstām vasaras dienām un nēsāšanai zem sporta drēbēm.

Izvairies no sintētisko šķiedru apakšveļas, jo tā iesprosto sviedrus, nevis uzsūc tos. Tas var novest pie infekcijām un kļūt par nepatīkamu smaku cēloni.

 

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment