Ko tava zodiaka zīme saka par to, kāds vecāks tu būsi (vai esi)

Auns

Tu palīdzēsi saviem bērniem būt reizē ambicioziem un pazemīgiem. Tava dedzība sekmēs arī bērnu panākumus. Bet neaizmirsti arī par jautrību!

Vērsis 

Tu saviem bērniem ļoti pieķersies un centīsies, lai mājās vienmēr valda pēc iespējas lielāka drošības un apmierinājuma sajūta. Vēršiem patīk palikt mājās un pavadīt laiku ar ģimeni. Tu būsi pacietīgs, bet reizē arī stūrgalvīgs vecāks.

Dvīņi

Tu būsi impulsīvs, jautrs un iedvesmojošs apgādnieks saviem mazuļiem. Tev patiks vest savus bērnus uz muzejiem un parkiem, lai viņi būtu tik aktīvi, cik vien iespējams. Kad bērni uzdos sarežģītus jautājumus, tu pratīsi sniegt loģiskas atbildes.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie vecāki mīl ģimenes tradīcijas. Tev patiks kopā ar bērniem svētdienās cept picu, bet piektdienu vakarus rezervēt filmām. Kopā ar bērniem labprāt izbaudīsi dažādas ģimeniskas aktivitātes, vai tā būtu laivošana, pužļu likšana vai galda spēles.

Lauva

Kā jau lepnam lauvam, tev patiks lielīties par savu bērnu sasniegumiem. Tu svinēsi katru labo liecību un medaļu, ko bērni saņems. Tev patiks bērnus lutināt, un tu vēlēsies visu pasauli nolikt pie viņu kājām.

Jaunava

Jaunavas mājoklis nekad nav netīrs. Tu zaudēsi prātu, ja redzēsi dubļainus pēdu nospiedumus dzīvojamā istabā vai krītiņu švīkas uz sienām. Tu saviem bērniem agri centīsies ieaudzināt atbildības sajūtu.

Svari 

Svari ir saudzīgi. Tu viegli ļausies: tu nopirksi savam bērnam rotaļlietu, ko viņš tik izmisīgi vēlas un pēc kuras skaļi kliedz veikala vidū. Bet tava pieķeršanās saviem bērniem stāvēs pāri dzīves sīkumiem: tu viņiem meklēsi arī labākās izglītības iespējas, kādas spēj atļauties. Tomēr tu būsi arī mierīgs, un tavi bērni ar tevi spēs izrunāties par pilnīgi visu.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušiem vecākiem patīk, ka viņu bērni allaž ir ar kaut ko nodarbināti un izmēģina visus iespējamos pulciņus. Tev patiks radīt balansētu dzīvi, kurā bērni baudīs veselīgu uzturu un pietiekamas fiziskās un garīgās aktivitātes, kas viņus nogurdinās pietiekami, lai viņi naktīs labi gulētu. Tu novērtē laiku kopā ar ģimeni un tev patīk turēt visus savā tuvumā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Strēlnieks

Tu mīli dzīvi un ceri, ka arī tavi bērni mantos tavu entuziasmu. Tu vedīsi viņus tik daudzos ceļojumos, cik vien spēsi atļauties. Tu vēlēsies, lai tavi bērni mācās domāt ārpus kastes. Tomēr uzmanies un atceries, ka arī formālā izglītība tomēr ir svarīga, un nekļūsti par pārāk lielu brīvdomātāju bērnu audzināšanā.

Mežāzis

Mežāži ir strādīgi, un arī vecāka lomu pildīs uzcītīgi. Tu mācīsi bērnus, rādot viņiem labu piemēru. Tev patiks saviem bērniem sagādāt dažādas izglītojošas lietas: grāmatas, filmas, pamācošas rotaļlietas. Kā jebkurš vecāks, tu vēlēsies saviem bērniem dot tikai labāko, taču spēsi pateikt arī nē. Bērnu audzināšana – tas tavā skatījumā ir nopietns un atbildīgs darbs.

Lasi vēl: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Ūdensvīrs

Tu būsi mūsdienīgs vecāks ar atvēru prātu un vēlēsies kļūt par savu bērnu labāko draugu. Tu stāstīsi bērniem trakus stāstus par savu pagātni, un cerēsi, ka tavs radošais, trakais gars iespaidos arī viņus. Tikai atceries, ka arī savu bērnu jūtās un stāstos nepieciešams ieklausīties.

Zivis

Zivs zīmē dzimušie vecāki mudinās savu bērnu izpaust radošumu, kur vien tas iespējams. Tomēr vēl vairāk par radošumu tu kā vecāks vērtēsi laipnību. Apkārtējie cilvēki izteiksies, ka tavi bērni ir īsti eņģelīši. Taču zivis spēj būt arī nopietnas – kad runa būs par tavu bērnu aizsadzību, tu pārvērtīsies par īstu haizivi un būsi gatavs uz jebko, lai tavi bērni būtu laimīgi.

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment