Kompānija, kura pārdot apskāvienus un mīļumu! Cik tas maksā?

cuddle1

Šis pakalpojums noteikti noderētu dienās, kad vienkārši gribas kādu samīļot!

 

The Snuggery ir kompānija, kura ir radīta Ročesterā, Ņujorkas štatā. Uzņēmuma dibinātāja un darbinieki tic fiziskajiem cilvēku pieskārienu radītajām labajām sajūtām un labo ietekmi uz veselību.

“Tā ir sava veida maģija, kā mēs viens otru varam ietekmēt tikai ar vienu apskāvienu,” stāsta Džekija Semjuela, kura tic pieskāriena maģijai.

Kompānija piedāvā iegādāties apskāvienus un tev pašam ir iespēja izvēlēties, cik ilgi tu vēlies saņemt apskāvienu. Pastāv iespēja arī iegādāties “samīļošanos” uz nakti, kad tu vari aizmigt un pamosties kāda apskāvienos.

Mūsdienās cilvēkiem vitāli trūkst pieskārienu un fiziskā kontakta, kas ietekmē cilvēku garastāvokli un arī veselības stāvokli. Ne velti ir zināms fakts, ka laimīgam cilvēkam dienā ir nepieciešami aptuveni 8 apskāvieni.

cuddle

Tendence ir izveidojusies tāda, ka mēs kļūstam agresīvāki un brutālāki cits pret citu gan fiziski, gan garīgi. Cilvēki, kuri nāk no kultūrām, kurās bučas un apskāvieni ir ikdiena izjūt mazāku trauksmi, ir mierīgāki un piedzīvo mazāku stresu.

Šajā uzņēmumā var iegādāties 45, 60 un 90 minūšu garas sesijas. Izvēloties vienu samīļotāju, cena sākas no 32 britu mārciņām, bet, ja ir vēlme pēc 2 samīļotājiem, tad cena sākas no 65 britu mārciņām.

Ja tu esi ļoti izslāpis pēc pieskārieniem un spēj pieklājīgi uzvesties, tad tu vari palikt arī pa nakti, kas sākas no 22:30-07:00 un maksā 280 britu mārciņas, bet tu droši drīksti ņemt līdzi arī DVD filmas, grāmatas, uzkodas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment