Krieviete iesūdz tiesā kredītdevēju, jo pēc aizdevuma apmaksāšanas viņa nesasniedza orgasmu!

Maskaviete Jūlija Panferova augusta beigās no nebanku kredītdevēja “Bistrodengi” (“Быстроденьги”) aizņēmās 5000 RUB (73 EUR) pēc, kā viņa apgalvo, maldinošas reklāmas ievērošanas internetā, un visai ātri nokārtoja savas parādsaistības pret kredītdevēju, veicot aizdevuma apmaksu vienā no uzņēmuma filiālēm. Cerot sagaidīt reklāmā solītās seksuālam apmierinājumam līdzīgās sajūtas – iekšēju apmierinājumu un mieru, viņa neesot izjutusi neko.

Acīmredzot, sievieti šāds notikumu pavērsiens ļoti sarūgtināja, jo nu viņa pieprasa 999 999,99 RUB (14 620 EUR) lielu kompensāciju no šī uzņēmuma par maldinošas reklāmas izplatīšanu. Tiesa viņas prasību ir pieņēmusi un ir uzsākusi lietas izskatīšanu, taču sīkākus komentārus varas iestādes pašlaik nesniedz.

Jāpiebilst, ka attēlā bēdīgi slavenā krievu dzīvesstila trenere Jūlija Panferova neizskatās tā, ka viņa neizjustu “nekādas sajūtas” – taču vai tas ir izbrīns vai seksuālam apmierinājumam līdzīgas sajūtas, laikam spriest Krievijas varasiestādēm!

Lasi vēl: 9 miljonu eiro vērts gredzens, 4 stāvu milzīga torte un daudz kas cits – lūk, kā kāzas svin krievu oligarhs! (+FOTO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment