Krievu pāris pirms 23 gadiem mājās atnesa lāča mazuli; Kā viņi dzīvo tagad? Neticami!

cd

Iepazīstieties ar Stepanu, lāci, kurš kopā ar saviem cilvēkiem Svetlanu un Juriju Pateleņko dzīvo Maskavā, Krievijā. Pateleņko pāris pie sevis Stepanu pieņēma, kad viņš bija tikai 3 mēnešu vecs mazulis, kurš palicis bez mātes. Mazuli ļoti sliktā stāvoklī mežā vienu pašu atrada mednieki, un tā Svetlana un Jurijs nolēma viņam dot mājas. 

23 gadu laikā Stepans ir izaudzis par lielu un mīlošu lāci, kurš palīdz mājas darbos, aplaistot telpaugus, un mīl kopā ar saviem cilvēkiem skatīties televizoru.

“Viņš ļoti mīl cilvēkus un ir ļoti sociāls lācis,” apgalvo Pateleņko kundze. “Par spīti tam, ko domā cilvēki, viņš it nemaz nav agresīvs. Viņš nekad nav mums iekodis.”

Stepans dienā apēd 25 kg zivju, dārzeņu un olu. Bet lācim izdodas saglabāt labu fizisko formu, pateicoties savai mīlestībai pret futbolu. Viņš arī filmējas filmās un pozē fotogrāfijām.

Neticamā fotogrāfiju sērija ir pārsteidzošs apliecinājums tam, kā parasti cilvēki var savvaļas dzīvnieku padarīt par pilntiesīgu ģimenes locekli. Kaut kas tāds notiek ārkārtīgi reti, bet tas, kā Pataļenko pāra mājās iejuties Stepans, ir unikāls gadījums!

Lai apskatītu pilnu galeriju un video, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment