Krosovers ar labsajūtas faktoru – Crossland X.

Baudiet plašuma izjūtu: skaisti izliektais jumts atšķirīgā krāsā apvienojumā ar panorāmas stiklu padara šo krosoveru unikālu.

IZMANTOJIET TIK DAUDZ VIETAS, CIK VIEN VĒLATIES

Crossland X ir ideāli piemērots jūsu dzīvesveidam, nodrošinot lielisku funkcionalitāti un apvidus auto cienīgu bagāžas nodalījuma ietilpību – noderīgi jebkurai jūsu ikdienas situācijai.

RELAKSĒTA SĒDĒŠANA – AIZMIRSTIET PAR MUGURAS SĀPĒM

Relaksēta braukšana: pateicoties mūsus ertificētajiem ergonomiskajiem sēdekļiem ar AGR kvalitātes zīmogu (Vācijas Muguras veselības asociācija)¹ un 16 regulēšanas iespējām.

ONSTAR: JŪSU PERSONĪGAIS SAVIENOJAMĪBAS UN PALĪDZĪBAS ASISTENTS

Opel OnStar¹ ir pirmklasīgs pakalpojums, kas gādā par jūsu drošību un savienojamību praktiski jebkurā Eiropas vietā un darbojas 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā un 365 dienas gadā.

R 4.0 INTELLILINK. SAVIENOJAMĪBA

Izmantojot Apple CarPlay™1 un Android Auto™2,5, savienojiet savu viedtālruni ar informācijas un izklaides sistēmu Radio R 4.0 IntelliLink un izmantojiet savu viedtālruni bez jebkādiem traucēkļiem.

AUGSTĀKĀS KLASES SATELĪTNAVIGĀCIJA

Ar ērti lietojamām funkcijām: Navi 5.0 IntelliLink¹ ar balss vadību un krāsu skārienekrānu aizved jūs līdz galamērķim ātri un ērti.

TAUPĪT DEGVIELU VĒL NEKAD NAV BIJIS TIK AIZRAUJOŠI

Tikpat daudzpusīgs kā pats Crossland X ir tā dinamisko un ekonomisko benzīna un dīzeļdzinēju klāsts.

VIEGLA PĀRNESUMU PĀRSLĒGŠANA

Viegla pārnesumu pārslēgšana ar manuālo 5 vai 6 pakāpju pārnesumkārbu. Vai arī iespēja to nodot 6 pakāpju automātiskās pārnesumkārbas pārziņā relaksētiem un plūstošiem braucieniem.

SAMAZINIET DEGVIELAS PATĒRIŅU UN IZMEŠU DAUDZUMU

Mūsu ECOTEC® dzinēji piedāvā ideālu dinamikas, efektivitātes un ekonomiskās dzīvotspējas līdzsvaru.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment