Kura pusē esi tu? 5 bērnu māte nodūrusi kaimiņu un tikusi attaisnota!

2A6A0A4000000578-3156274-image-a-101_1436543051616

Piecu bērnu māte, kura nodūra kaimiņu pēc tam, kad uzzināja, ka viņš ir pedofils, tikusi attaisnota slepkavībā ar nodomu.

32 gadus vecā Sāra Sendsa uzbruka 77 gadus vecajam Mihaelam Plīstedam viņa dzīvojamā istabā pēc tam, kad uzzināja, ka viņš kādreiz ir seksuāli izmantojis mazgadīgus zēnus.

Laikā, kad Plīsteds tika nodurts, viņš gaidīja tiesas spriedumu par divām seksuāla rakstura apsūdzībām, savukārt policija vēl turpināja izmeklēt lietu, kurā Plīsteds ir apsūdzēts vēl viena nozieguma izdarīšanā.

Viņš iepriekš ir izcietis cietumsodu par citiem seksuāla rakstura noziegumiem, kas nodarīti bērniem.

Sendsa tiesā pastāstījusi, ka devusies pie Plīsteda ar vēlmi panākt viņa atzīšanos savos noziegumos, lai aiztaupītu bērniem došanos uz tiesu.

Atverot durvis un uzklausot, kas Sendsai sakāms, Plīsteds esot nosmīnējis un atteicis, ka bērni, kuri viņu apsūdzējuši, ir meļi, kuri izpostījuši visu viņa dzīvi. Sendsa, pirms došanās pie Plīsteda, apbruņojās ar nazi un pēc īsās sarunas sadūra Plīstedu astoņas reizes. Pāris stundu laikā pēc incidenta Sendsa devās uz policiju paziņot par nodarīto, kur minējusi, ka upuris pats esot uzprasījies uz nepatikšanām un ka daudzdzīvokļu namos vispār nevajadzētu ļaut dzīvot pedofiliem.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment