Labāk uzmanies! Šie desmit vārdi aizbaida veiksmi un piesaista problēmas

Portāls la.lv apkopojis desmit vārdus, kuri savā ziņā ir bīstami – tie aizbaida veiksmi un piesaista problēmas/ķibeles.

 

APZIŅA IR VISS

“Mūsu apziņa ir viss. Tu kļūsti par to, par ko domā,” šo budistu gudrību atzīst praktiski visi, kuru uzdevums ir palīdzēt mums justies veiksmīgākiem un apmierinātākiem ar dzīvi.

Citiem vārdiem, viss, ko tu dari, domā un runā piesaista gan Visuma pozitīvo, gan negatīvo enerģētiku. To sauc par pievilkšanās likumu. No tā, kā mēs formulēsim domas, atkarīgs arī tas, ko saņemsim dzīvē.

Ezoteriķi uzskata, ka ir desmit vārdi, kas īpaši negatīvi ietekmē mūsu enerģētiskos kanālus un bloķē tos, laupot veiksmi un laimi. Paanalizēsim tos!

 

Šis vārds ir pats galvenais cilvēka laimes pretinieks. Vārds “nē” gluži kā burvju nūjiņas vēziens liek barjeru visam labajam un pozitīvajai enerģijai.

Cilvēka aura ļoti cieš, kad tu izrunā šo vārdu. Vārds pats par sevi nes negatīvu toni, tāpēc no tā labāk izvairīties.

Tā vietā, lai teiktu: “Negribu tevi redzēt” vari sacīt: “Mana vēlme būt ar tevi ir izsīkusi.” Dabiski, ir situācijas, kad no vārdiņa “nē” nav iespējams izvairīties, bet iemāci sevi pareizi formulēt noliegumu un atteikumu.

 

NABADZĪBA

Mēs dzīvojam materiālā pasaulē un veiksme finanšu lietās ir ļoti svarīga. Vārds “nabadzība” ļoti spēcīgi iztukšo enerģijas rezerves ne tikai cilvēkam, kas to izteicis, bet arī visas telpas enerģētiku. To var aizvietot ar dažādiem sinonīmiem, kas tik ļoti neapdraudēs finansiālo veiksmi.

 

NEIEREDZU

“Neieredzu”, “naids” – vārdi, kuriem nav vietas mūsu pasaulē. Atceries, ka pilnīgi jebkura lieta, jebkurš dzīvs organisms ir tiesīgs pastāvēt, tāpēc nevienam nav tiesību uz to izgāzt savas dusmas.

Lasi arī: Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai; Noskaidro par SEVI daudz jauna

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu pārējos vārdus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment