5 labas pārmaiņas dzīvē, kuras novērosi, kad pametīsi sociālos tīklus

capture

Sociālie tīkli mūs gandrīz vai ierauj sevī – tie aprij tik daudz mūsu laika un pat padara atkarīgus. Ja tu atteiksies no sociālajiem tīkliem kaut uz pāris nedēļām un ievērosi visus ieguvumus, tad visdrīzāk tos vairs nevēlēsies lietot nekad.

Sociālie tīkli – vēl viena platforma, kur uzņēmumiem reklamēt savas preces, dažādām organizācijām publiski paust savus vēstījumus un mums visiem “cilvēkiem parastajiem” izrādīties un apskaust. Diezgan dīvaini, ka tādai vietai mēs ļaujam paņemt tik daudz mūsu laika no dzīves.

Sociālie tīkli mums patiesībā sagādā daudz stresa dzīvē un padara mūs neproduktīvus. Pamēģini pilnībā atteikties no sociālajiem tīkliem uz pāris nedēļām – visdrīzāk atgriezties tur negribēsi!

Lasi vēl: 5 lietas, ko sociālajos tīklos dara tikai muļķi; Esi labāks un nedari tā

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kādas pārmaiņas novērosi savā dzīvē pēc sociālo tīklu pamešanas!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Atrašanās “internetā” – tiešsasaistē var būt arī labumu nesoša.
    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

Leave a Comment