Ļaunākais murgs, kas var notikt slidkalniņā. Neticami, ka šādi vispār var notikt!

fall2

Šī negadījuma rezultātā Deivids Salmons salauza roku, ribas – un viss tikai viena nevainīga ūdens slidkaliņa dēļ.

Slidkalniņš atrodas ļoti eksotiskā vietā – un tieši tādēļ slidināšanās par to visu atrakciju padara daudz interesantāku.

Šļūcot pa slidkalniņu Deivids pagriezienā vienkārši no tā izslīdēja. Pēc šausmīgā negadījuma Deivids tik nogātās slimnīcā, jo kritiens bija diezgan traks – vien tas, ka viņš uzkrita uz akmeņie, kas atrodas slidkalniņa tuvumā.

Notikums norisinājās Ostinā, Teksasā. Šo video uzņēma kāds Deivida draugs, un nu tas ir ieguvis lielu popularitāti sociālajos tiklos. 

Šķir tālāk, lai skatītos video un uzzinātu vairāk par atgadījumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Prāta nav, veselība cieš.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment