Lauva Zooloģiskajā dārzā cenšas uzbrukt mazam bērnam

57553c48c4618860458b4581

Lauva sev pusdienām noskata mazu bērnu, bet viņa ieceri izjauc stikla siena

Noteikti būsi pamanījis, ka pirms neilga laika, ļoti populāra tēma un video interneta vidē bija puisītis, kurš iekrita gorillas aplokā, un rezultātā gorilla tika nošauta. Par to izvērtās plašas diskusijas vai tā tiešām apdraudēja bērnu vai tomēr centās tam palīdzēt un pasargāt to.

Lai vai kā, bet nesen parādījies jauns video, kurš arī, izraisījis plašas diskusijas. Video redzams divus gadus vecs bērns, kurš ar ģimeni devies Zooloģiskā dārza apmeklējuma Japānā. Video mazais puisītis izveidoja acu kontaktu ar lauvu, bet, kad viņš pagrieza muguru, lauva pilnā ātrumā devās tam virsū. Par laimi, stikls bija pietiekoši izturīgs un lauvu apturēja, bail iedomāties, kas būtu noticis, ja stikls būtu saplīsis.

Tagad notiek diezgan plašas diskusijas un viedokļi dalās. Vieni saka, ka lauva ir gribējis tikai spēlēties ar bērnu, bet otri apgalvo, ka lauvas ir dzīvnieki-plēsēji, un video ir skaidri redzams, ka viņš vēlējās uzbrukt bērnam un, par laimi, stikls lielo zvēru apturēja. Taču video arī redzams, ka no trieciena, kas radās lauvai ietriecoties stiklā, mazais puisītis zaudēja līdzsvaru.

Šķir nākamo lapu, lai redzētu video!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment