Korejā radīts iespējams labākais pretpaģiru līdzeklis

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-97004-GettyImages-483625639

Lūk, jaunakais līdzeklis pret paģirām. Tik vienkārši un patīkami- īpašs saldējums.

Aizmirsti par milzīgām taukainu ēdienu porcijām vai litriem sporta dzērienu, jo tagad ar paģirām var tikt galā arī ar jauno Dienvidkorejā radīto saldējumu.

Pagājušajā nedēļā Dienvidkorejas pārtikas veikals Withme FS sāka tirgot greipfrūtu sulas saldējumus, kas “izārstē” paģiras. Tā nosaukums Gyeondyo-bar nozīmē “turies, viss būs labi”.Saldējuma ražotāji skaidro, ka tā nosaukums atspoguļo darbinieku sajūtas un grūtības nākamajā dienā pēc alkohola lietošanas, kā arī sniedz nelielu mierinājumu tiem, kam ir ļoti agri jānāk uz darbu un kuri vakaros mēdz iedzert.

Saldējuma īpašā sastāvdaļa ir japāņu rozīņu koka augļu sula, kas tradicionāli, kopš 17. gs., tiek izmantota korejiešu medicīnā kā zāles pret paģirām. Katrā saldējumā ir 0,7% šīs bioloģiski aktīvās sastāvdaļas.

 

 

Atsaucoties uz Pasaules veselības organizācijas 2014. gada datiem, Dienvidkorejas vidējais alkohola patēriņš ir 12,3 litri gadā. Nav brīnums kādēļ viņiem ir tik daudz līdzekļu pret paģirām, piemēram, tabletes, kas uzlabo pašsajūtu, kā arī dažādi kosmētiski līdzekļi, kas paslēpj uz sejas redzamās pazīmes .

Diezgan iespaidīgi ,tagad atliek tikai cerēt, ka šis brīnumu produkts nonāks arī citās valstīt.

Noskaties arī video.

https://youtu.be/B8UW0f6oZ64

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment