Viņa atsaka līgavainim seksu, ja viņš nenopirks ŠĪS lietas. Vai tas ir normāli?

353A01D800000578-3639203-image-a-7_1465833740046

Šopaholiķe atklājusi, kā viņa piespiež savu līgavaini iegādāties visu, ko vien sirds kāro, tai skaitā arī dizainera apavus – viņa draud atteikties no seksa.

Džeinija (30) no Duremas apgalvo, ka spēj likt savam vīrietim iegādāties jeb ko, vienkārši atsakoties no seksa ar viņu, ja netiks izpildīta kāda iegriba.

“Viņš zina, ka nedrīkst man atteikt. Es labprāt piespriedīšu viņam vienu līdz trīs nedēļas bez seksa, esmu to darījusi jau iepriekš,” viņa atklāj Channel 5 dokumentārajā filmā “Mazās dīvas: Iegribas un diadēmas”.

“Sievietes intīmajām zonām piemīt neticams spēks, tas palīdz man no vīriešiem iegūt visu, ko vēlos,” viņa saka.

Šķir tālāk, lai uzzinātu, ko viņa vēlas, lai vīrs viņai pērk:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">eiho</cite>

    Ja nav smadzenes tad nav! Kā vispār var tādai kuc*i kaut ko tādu atļaut 😀 nenu es saprotu sievieti vajag palutināt bet tas jau ir ārpus rāmjiem!

  • <cite class="fn">Mystic</cite>

    Waahahaha, muļķis ar iepirkumu maisiņiem 😀
    SHITādu Rīgas centrāltirgus mauku uzturēt… nav šim vīrietim
    smadzeņu….

    • <cite class="fn">Mystic</cite>

      btw, Es būtu laimīgs, ja SHITāda govs atteiktos no sexa ar Mani – par to velti iztērēto naudu var skaisti dzīvot ar jauku Meiteni 😀

  • <cite class="fn">AAA</cite>

    Ja vīrietis negrib izlietot naudu prostitūtu pakalpojumiem, viņš vienmēr var apprecēties – un tad saprast, ka prostitūtas viņam būtu izmaksājušs krietni viem lētāk 😀

  • <cite class="fn">hugo</cite>

    Tam čalim ar galvu toc nav kārtībā–tādu resnu ,ļumpainu cūku ..un vēl izdabā!!Viņam derētu uzdomāt pret gājienu–ja viņa nenomet pa kilogramam ,tad šis tai nekādu šopu..bet labāk ieteiktu pameklēt kādu jauku radījumu ,ne šo taukaino dabas atkritumu.

Leave a Comment