Lizumas pagastā cilvēki dzīvo bailēs – tur tupinās aizdomīgu “negadījumu” vilnis

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Lizumas pagasta vārds Latvijā skaļi, bet traģiski izskanēja pavasarī, kad parādījās ziņa par divu jauniešu nāvi – puisis un meitene ar strāvu tika nosisti pirts kublā. Abu jauniešu dzīvības bija apdrošinātas. Tagad šis pats īpašums nokļuvis jaunā ar aprošināšanu saistītā negadījumā, bet policijai jānoskaidro, vai tas tiešām bijis negadījums.

Tv3 raidījums Bez Tabu devās noskaidrot, kas šoreiz ir noticis ar aizdomīgo īpašumu un tā īpašnieku. Jāatgādina, ka jau pavasarī daudzi neticēja versijai par nelaimes gadījumu, jo apdrošinātajiem jauniešiem polisēs kā labuma guvējs (gadījumā, ja ar viņiem kaut kas notiek) bija norādīts Dainis. Par šo gadījumu ir ierosināts kriminālprocess un izmeklešāna vēl turpinās.

Lasi arī: Vīrietis apstājas, lai palīdzētu sirmgalvei, kura pat nenojauta, kas notiks tālāk

Pats Dainis savukārt ir ar tumšu pagātni – 90.-to gadu beigās vīrieti notiesāja uz 20 gadiem cietumā par savas paziņas Guntas uzspridzināšanu. Arī toreiz sieviete  bija apdrošinājusi savu dzīvību, bet kā labuma guvējs bija norādīts aizdomīgais vīrietis. Pēc desmit gadiem Daini par labu uzvedību atbrīvoja, un tagad sākusies šī aizdomīgā un traģiskā  “negadījumu” sērija.. un visos gadījumos ir iesaistīta apdrošināšana. Pats vīrietis gan stāsta, ka viņu toreiz esot spīdzinājuši, lai viņš atzīstās.

Arī par apdrošināšanu viņš saka neko nezinām, lai arī apdrošinātājiem ir cita infoemācija!

Noskaties visu BezTabu sižetu, lai gūtu labāku priekštatu par to, kurš šeit melo un kāpēc vietējie ciema iedzīvotāji tagad dzīvo bailēs.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Lasījāt par Bingo dīvainībām ar viņu laimes ratu? Tāpēc es izvēlos piedalīties loterijās tikai ārpus Latvijas. Starp citu – iesaku Izmēģināt Lotto brokeru platformu – Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2dviLen

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    kaadas bailes cilveki tagad dzivo? katra gimene doma ka ir kads gimenee kas meginas tulit kadu nozhmiegt?

Leave a Comment