LTV vairs nerādīs raidījumu Zebra, jo tajā neatļauti par naudu reklamēts Ušakovs

30-interesanti-fakti-2-4

Latvijas Televīzijas (LTV) nolēmusi izbeigt sadarbību ar SIA “Zebra TV” un pārtraukt raidījuma demonstrēšanu pēc tam, kad raidījumā tika parādīta Rīgas domes apmaksāta reklāma, ziņo portāls lsm.lv.

Šī gada 11.janvārī Latvijas Televīzija konstatējusi, ka raidījumā “Zebra” ir izvietota Rīgas domes apmaksāta informācija.

Līdz ar to ir pārkāpts starp VSIA “Latvijas Televīzija” un neatkarīgo producentu SIA “Zebra TV” 2016.gada 28.jūnijā noslēgtā raidījuma raidtiesību licences līgums.

Līgums noteica, ka producentam nav tiesību prasīt un saņemt no fiziskām vai juridiskām personām samaksu par piedalīšanos raidījumā. Turklāt raidījumā nav pieļaujama slēptā reklāma un maldinoša informācija. Saskaņā ar līgumu, visa apmaksātā informācija uzskatāma par reklāmu.

Tāpēc LTV nolēma izbeigt sadarbību ar SIA “Zebra TV” un pārtraukt raidījuma demonstrēšanu.

Neatkarīgā producenta SIA “Zebra TV” raidījums “Zebra” tika  demonstrēts LTV1 plkst. 22.30.

Šķir otru lapu, lai noskatītos strīdīgo sižetu, kurā esot Ušakova reklāma, un izsaki savas domas!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu zb tas pimpis braic bez siksnas un vinam.nafig nav soda ????!!

  • <cite class="fn">Rasma</cite>

    Es gan saja raidijuma nesaskatiju nekadu reklamu. Vismaz tika izskaidruts sniega tiritaju realais darbs ziemas apstaklos. Musu sabiedriba, ja sniga tiritajs nebrauc masinai pa prieksu, uzskata ,ka celinieki neko nedara. Vai ari otrs variants. Tas jau patiesiba ir saistits ar visiem palidzibas dienestiem., ka tajos stada supermeni ar super tehniku.

  • <cite class="fn">Andrejs</cite>

    Nu bet nav taču nekādas reklāmas, dārgie tautieši, nava. Naciķi kārtējo reizi meklē kašķi- meklē skabargu cita acī kur savā acī baļķi nevar saskatīt.

  • <cite class="fn">Tava Veiksme tevi gaida šeit: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookP ro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment