Lūk, kādos apstākļos Austrumeiropas viesstrādnieki atrasti dzīvojam Lielbritānijā! Šausmas!

Briti šādi mēdz “uzvārīties” uz tiem, kam rocība ir vismazākā – viesstrādniekiem no Austrumeiropas, kas ir ieradušies peļņā priekš savām ģimenēm. Lūk, kādos apstākļos policija atrada strādniekus dzīvojam!

35 viesstrādnieki no Austrumeiropas ir atrasti dzīvojam saspiestos apstākļos, kādā 3 istabu mājā Londonā. Visās telpās, atskaitot vannas istabu, uz grīdas ir izvietoti virsmatrači (viens pie otra) – viens no viņiem pat ir izklājis savu virsmatraci dārza lapenē, jo viņam iekštelpās nepietiek vietas! Visi 35 vīrieši savas personīgās mantas tur vai nu uz virsmatračiem vai saliek kaudzē istabas stūrī, vai nu atstāj iekšpagalmā, jo mājās vienkārši nav tām vietas!

Šādu skatu policija savos reidos neatrod pirmo reizi – šogad Lielbritānijā ir atrastas vairāk kā 100 šādu māju! Parasti kaimiņi vai paši īrnieki ir tie, kas nodod informāciju par šādiem īres pārkāpumiem. Kā izrādās, šādos apstākļos briti izmitina pārsvarā austrumeiropiešus – vienu no visneaizsargātākajām sociālajām grupām Lielbritānijā, izmantojot viņu nelielo rocību.

Pašlaik šīs konkrētās mājas saimnieks ir policijas meklēšanā. Naudas sods, kas parasti tiek piemērots šādiem likumpārkāpējiem Lielbritānijā ir 30 000 mārciņu.

Lasi vēl: Kāds sods tevi gaida Dubajā (AAE), ja kādam parādīsi vidējo pirkstu? Negaidīti!

 

Lasi vēl: Kāds sods tevi gaida Dubajā (AAE), ja kādam parādīsi vidējo pirkstu? Negaidīti!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment