Lūk, kāpēc nekad nevajag braukt ar neaizslēgtām durvīm un atvērtu logu sastrēguma laikā (+VIDEO)

Šim šoferim braukšana ar atvērtu logu varēja beigties arī trakāk, taču šo 6.jūlija pievakari viņš tāpat atcerēsies vēl ilgi. Ceram, ka šis kalpos par mācību arī citiem!

Aizmugurē braucošā šofera video reģistrators nofilmēja kā pie baltās Porche automašīnas šofera atvērtā loga piebrauc 4 zagļi uz 2 motorolleriem un piedraud viņam ar nazi. Vīrietis pasniedz zagļiem savas līdzi esošās vērtslietas un zagļi aizbrauc. Šis incidents notika Londonā, Anglijā (uz Ladywell ceļa), 6.jūlija pievakarē, sastrēgumu laikā ap 18:30.

Kā vēlāk izrādījās, vīrietis, ieraugot nazi, esot paspējis aizslēgt automašīnas durvis – Dievs vien zina kā situācija būtu varējusi tālāk attīstīties, ja durvis nebūtu aizslēgtas un zagļi būtu izdomājuši paši pārmeklēt automašīnu!

Porche šoferis sazinājās ar policiju uzreiz pēc notikušā un aizmugurē braucošā sieviete video nodeva gan policijai, gan ievietoja to vietnē Facebook. Kas ir interesanti, apkārt esošie cilvēki stāvēja tā it kā neredzētu notiekošo arī tad, kad viņiem garām pabrauc un apgriežas šīe paši zagļi uz motorolleriem, lai varētu aplaupīt arī tos šoferus, kas brauc pretējā virzienā…

Lasi vēl: OCTA cenas varētu pieaugt vēl vairāk; Latvijā audzis arī autozādzību skaits

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment