Lūk kāpēc par vīru nedrīkst ne tikai sliktu runāt, bet pat domāt

— Visas sliktās domas par sevi vīrietis nolasa, viņš saprot, ka savai sievietei vairs nav sapņu vīrietis, neko nenozīmē, tu viņu vairs nemīli, tāpēc liekas uz dīvāna un sāk tev atriebties. Atkal izveidojas postošais aplis. Guļot uz dīvāna, viņš dzird par sevi vēl daudz ko tādu, ko iepriekš nezināja, bet sieva cenšas tādā veidā viņu iedvesmot varoņdarbiem.

Kā rīkoties, lai tā nenotiktu?

— Svarīgi pārstāt ne tikai runāt sliktu par vīru, bet arī domāt sliktas domas. Pat ja neizsakām savas domas skaļi, tās vienalga ietekmē realitāti, tāpat kā vārdi. Visa sievietes dzīve ir iekšējā pasaulē, viņas domās – tas ir viņas spēks. Pat ja beigsi žēloties par vīru, bet turpināsi domāt par viņu kā par neveiksminieku, nekas nemainīsies, viss paliks tāpat. Šķiet, daudzas sievietes to neņem vērā.

— Jāatsakās no sapņa par ideālu partneri. Šis sapnis tik dziļi iesēdies sievietēs, ka no tā atteikties nepavisam nav vienkārši. Bet, lai virzītos tālāk, nāksies to darīt, lai cik grūti un skumji tas nebūtu. Sākt vajadzēs pašai ar sevi. Vienkārši tāpēc, ka tā iekārtota dzīve. Var karot par cita izmainīšanu ilgi un nikni, bet pietiek šo ideju tikai kaut nedaudz atlaist, uzlabosies noskaņojums, un apkārtējā pasaule sāks mainīties kā pēc burvju mājiena.

Vēlēšanās iegūt ideāli vienmēr ir zemapziņas diktēta vēlēšanās pēc ideāla vecāka. Tā ir vēlēšanās piespiest stāvēt uz vietas un gaidīt, kad saule pati izlīdīs no mākoņiem. Kā tu domā, vai ideālais vīrietis arī tāpat parādīsies? Atsakies no gaidām par to, kādam jābūt partnerim, kas viņam jādara, cik jāpelna. Šīs gaidas nenes neko citu, kā vien vilšanos un sāpes.

 

Vīrietis nav plastilīns

— Kad pārstāsi runāt sliktu par vīrieti, tu atvadīsies arī no idejas viņu izmainīt. Tātad tu viņu pieņemsi tādu, kāds viņš ir. Tev jāsaprot, ka vīrieša pienākums nav mainīgums. Vīrietis nav plastilīns. Jāmainās ir sievietei. Tieši viņai jāattīsta sevī tādas īpašības kā elastīgums.

— Nekad neapspried savu vīru ar draudzenēm, viņas redz situāciju tikai tavām acīm, balstās tikai uz “tavām interesēm”. Viņas nemaz nevar redzēt “visu bildi” un sniegt pareizu padomu. Viņu padoms jau pašā saknē būs nepareizs. Tad kāpēc to vispār lūgt?

— Atceries: sieviete, kura apspriež savu vīru ar draudzenēm, ir bērns. Tā vietā, lai virzītu sievišķīgo enerģiju savam vīram un uz sarunu ar viņu, viņa to “izlej” draudzenei.

— Ja tu domā par vīrieti slikti, tam jābūt signālam, ka ar tevi un tavu dzīvi kaut kas nav kārtībā, bet tu to negribi redzēt.

“Viss, ko mēs ievērojam citos, ir arī mūs pašos. Kas mūsos iekšā, to redzam no ārpuses. Viss, kas, skatoties uz otru, ATSAUCAS MŪSU JŪTĀS, ir klātesošs mūsu enerģijā. Pirmais solis uz pārmaiņām – pavērst skatu pašai uz sevi,” izteikusies klīniskā psiholoģe Marija Rakitina.

— Sāc sekot savām domām. Tiklīdz sāc slikti domāt par vīru, tas nozīmē, ka tev ir slikti, tu esi atļāvusi sevī iekļūt kādām negatīvām domām un tāpēc vēlies pārlikt atbildību par savu nelaimīgumu uz viņu. Piefiksē šos brīžus un ar gribas piepūli pārtrauc atbildības pārnesi. Cik tev jau gadu? Laiks kļūt pieaugušai.

— Pārtrauc izturēties kā upuris.

— Mācies cienīt savu vīrieti, viņš savukārt sāks to pārnest apkārtējā pasaulē, viņu sāks cienīt citi cilvēki. Sāc sajust viņa nozīmīgumu, tas piešķirs viņam spēku un pārliecību par sevi. Viņa panākumi tad būs tikai laika jautājums. Kad sieviete redz vīrieša labās īpašības – tas rada vīrieti, viņam izaug spārni, pie viņa atnāk veiksme, viņam viss izdodas. Viņš nekad negulēs uz dīvāna caurām dienām.

Vīrietis nespēj “ražot” laimi, viņš to var saņemt tikai no sievietes, no viņas mīlestības, cieņas, atzinības, ko tā izrāda viņa nopelniem un labajām īpašībām.

 

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skumjas</cite>

    Es domaju to labako par viru ,nekad nezelojos citiem,vienmer ceriba uz to labako,un nekada jega,vins paliek vel bezkaunigas,neciesamaks.nau speka vairs,plus vel gaidu mazuli,vis tik bezcergi.protams nevaig pa pasauli muti laist par savu viru,bet tas neko nemain.jaskiras.rokas ir nolaistas.

Leave a Comment