Lūk, kas notiks ar tevi, ja katru dienu apēdīsi vienu marinētu gurķīti!

Pickles

Mēs zinām, ka fermentēti ēdieni uzlabo gremošanas sistēmas darbību, bet vai nojaušam, ka arī garīgā veselība tiek nostiprināta, patērējot šādu pārtiku?

Pirms tika izgudrots ledusskapis, mūsu senči izmantoja dažādus paņēmienus, lai saglabātu pārtiku. Viena no šīm metodēm ir fermentācija (skābēšana, raudzēšana). Šī procesa laikā pārtika tiek ievietota skābā šķīdumā, kas aizkavē pārtikas bojāšanos un padara tur saražotās baktērijas piemērotas lietošanai uzturā.

Lasi arī: Vīrietis nopirka neremontētu Hruščovkas dzīvokli un pārvērta to par šiku dzīvesvietu

Šī procesa laikā rodas mikrobiotiski savienojumi, kas palīdz uzlabot ķermeņa funkcijas un stiprina imūnsistēmu.

Pētījumā, kas veikts Viljama un Mērijas Koledžā, piedalījās 700 dalībnieku, kuri 30 dienas uzturā lietoja fermentētu pārtiku.

Lai uzzinātu vairāk par to, kā marinēti un raudzēti ēdieni uzlabo veselību, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">alens</cite>

    Ne ja tikai apeediisi vienu gurki kluus labaak,bet ja vispaar eediisi!

  • <cite class="fn">zuze</cite>

    Viss sagrozīts.Veselīgi ir TIKAI SKĀBĒTI gurķi un kāposti,bet ne marinēti.Tā ir milzīga atšķirība.,jo etiķis ir kaitīgs.Tikai dabiskā ceļā ieskābēti ir veselīgi,kāpēc maldina cilvēkus?

    • <cite class="fn">Marihuāna!</cite>

      B*a mūsdienās viss ir kaitīgs… Gaisā ir mašīnu izplūdes gāzes, viņas ir indīgas a man ko? neelpot? Tas ko pirms 5 gadiem uzskatīja par neveselīgu tagad ir veselīgs un otrādi. Es kā cilvēks kurš sajēdz ka lielaka daļa (ja pat ne viss) internets ir viena vienīga diršana ēdu to kas man garšo un nešķiroju ir netā rakstīts ka veselīgi vai nē..

  • <cite class="fn">Arizon</cite>

    Virsraksts par marinētu gurķi, bet raksts par pilnīgi ko citu – par skābētiem produktiem. Un tā arī nav atbildes, kas tieši tad notiks, ja katru dienu apēdīšu vienu gurķi?

Leave a Comment