Lūk, uz ko ir gatavas indiešu meitenes skaistuma dēļ! No bildēm vien paliek neomulīgi…

wedwdw

Šī brīža modes tendence Indijā – auguma palielināšana. Garāka auguma dēļ, jauni cilvēki ir gatavi paciest lielas fiziskas sāpes un ilgstošu diskomfortu.

Tas viss tikai tādēļ, ka skaistuma ideāli skaitās tie, kas ir stalti un gara auguma. Tādēļ pāris centimetri klāt augumam var būt ļoti izšķiroši.

Augums ir svarīgs gan karjerai, gan ģimenes veidošanai, gan statusam sabiedrībā. Jauni cilvēki patvaļīgi veic operācijas, kuru rezultāts diemžēl nav paredzams. Ķirurgi salauž pavisam veselos kaulus, uzliek tiem speciāli veidotus kronšteinus, tad pacientam jāgaida, kad kauli saaugs kopā, nemitīgi izjūtot lielas sāpes.

Visbiežāk šo operāciju taisa sievietes, taču arī vīrieši neatpaliek. Indieši pārdod pat mantojumā iegūtās zemes, lai viņu bērni varētu veikt operāciju un pagarināt sevi par 7 – 8 centimetriem. Daudziem tas patiesībā ir ļoti nozīmīgi, jo, piemēram, sieviete, kuras augums ir 137cm, sava auguma dēļ nevar dabūt darbu.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vēl vairāk šausminošu faktu par šīm procedūrām un apskatītu pilnu attēlu galeriju!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    He, man tieši patīk īsās meitenes… Gultā arī labākas

  • <cite class="fn">Aristokrāte</cite>

    Njā.. man no mazajiem cilvēkiem ir bail… kaut kāda fobija…. gribas ar laut ko smagu iemaukt…. besī, kad kaut kāda žurka sāk diktēt savus noteikumus. No otras puses – nejau visi ir pelnijuši būt skaisti un gari…. 👅ja nebūtu žurku, mūs – normālos nepamanītu… 😂 jauku dienu, žurkcilvēki….. 😂😂😂

  • <cite class="fn">Uldis</cite>

    feiks – 6 bilde

Leave a Comment