Lūk, kā gulēšana kopā ar partneri var nodarīt kaitējumu tavai veselībai un izskatam!

trmrmmglpict000098811477o

Trešdaļa pieaugušo atzīst, ka gulēšana kopā ar savu partneri viņiem dod vairāk ļaunuma nekā labuma. 

Tuvojas ziema, un tiem, kuriem ir otrās pusītes, šis laiks paredzēts tam, lai silti ieritinātos pie viņu sāniem, kamēr laiks aiz loga kļūst arvien nemīlīgāks.

It kā.

Protams, gulēšana kopā ar partneri vienmēr nav tik vienkārša un patīkama, kā tas izskatās piemīlīgās romantiskās komēdijās.

Patiesībā tas var ne tikai kļūt sarežģīti krākšanas, segas privatizēšanas vai tā neveiklā brīža, kad otrs pārnāk mājās vēlu un iedzēris un nekādi nespēj uzvesties klusi, dēļ – bet gulēšana vienā gultā divatā var pat nodarīt visai nopietnu kaitējumu.

Kādu un kāpēc?

Lasi vēl: Tava gulēšanas poza kopā ar otro pusīti daudz pasaka par jūsu attiecībām; Uzzini, ko!

Lai to uzzinātu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Man arī labāk patīk gulēt vienai. Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļēti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites: https://goo.gl/ytXa5A Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment