Vājprāts – māte nogalina meitu, barojot viņai narkotikas, lai varētu darīt ŠO!

1

Māte, ja viņu tā var nosaukt, baroja saviem bērniem heroīnu, metadonu un ketamīnu, lai viņi viņai un viņas draugam netraucētu.

Mihela Pike, 37, un Džons Ritings, 40, noliedz, ka ir veikuši vardarbīgas darbības pret meiteni. Pikes meita Popija nomira 2013.gada jūnijā – viņa tika atrasta uz istabas dīvāna bez nekādām dzīvības pazīmēm.

Sešu mēnešu periodā māte ar draugu meitenei regulāri bija devuši narkotikas – jāuzsver, ka meitenīte bija tikai 4 GADUS VECA!

1 2

Pēc veiktajām analīzēm tika noskaidrots, ka meitenītes asinīs atradās ketamīns, metadons un heroīns. Un briesmīgākais visā ir tas, kādēļ māte un viņas draugs bija izvēlējušies bērnam dot šādas narkotikas (un vēl tik ilgā laika periodā).

Lasi vēl: Šie puiši ielauzās pamestā narkotiku tirgoņa villā – neticēsi, kas tur tika atrasts!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par lietas apstākļiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Ziema ir atgriezusies! Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment