Māte(36) un dēls(19) atklāj savu mīlasstāstu; sabiedrība šokā!

mate-dels-paris

Māte un dēls, kuru aizliegtā mīla var ietupināt abus cietumā uz ilgu laiku, apgalvo, ka ir neprātīgi iemīlējušies un nekas nespēs viņus šķirt.

Monikai Mares (36) un viņas dēlam Kalebam Petersonam (19) draud līdz pat 18 mēnešu ilgs cietumsods, ja viņus atzīs par vainīgiem asinsgrēkā.

Māte un dēls nosolījušies cīnīties par savām tiesībām uz seksuālām attiecībām, viņi lūguši, lai sabiedrība ziedo līdzekļus viņu legālajam fondam.

Viņi ir gatavi riskēt ar visu, lai būtu kopā – pāris ir gatavs publicēt savu sakaru, cenšoties informēt sabiedrību par ģenētiski seksuālās pievilcības (GSP) attiecībām.

GSP tiek definēts kā seksuāla pievilcība, kas pastāv starp tuviem radiniekiem, piemēram brāli un māsu, pusmāsu un pusbrāli, kādu no vecākiem un bērnu, kuri pirmo reizi satiekas būdami pieauguši.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par šo “pārīti” un ko viņu ģimenes domā par viņu attiecībām:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">guļamistaba ar lielu skapi</cite>

    Divi pilngadīgi cilvēki labprātīgi stājas seksuālās attiecībās. Bet tā ir viņu privāta lieta tikai tad, ja viņi ir geji vai lezbietes. Ja tie ir pārāk tuvi radinieki, tad gan šausmas, tas ir kaut kas pilnīgi nepieņemams, ja nenomētās ar akmeņiem, tad vismaz ieliks cietumā. Jo svešās guļamistabās nedrīkst skatīties tikai tad, ja runa iet par cilvēkiem ar psihiskām patoloģijām (homoseksuālistiem), kurus masu mediji un mūsdienu “izglītības” sistēma mudina savas novirzes ne vien neslēpt, bet pat ar izmisīgu “lepnumu” (?!?) ierīvēt sejā visai pasaulei. Bet tā runāt neklājas, parasti ātri vien nocenzē, jo mūsu “brīvajā” pasaulē nedrīkst teikt neko kritisku par gejiem, ebrejiem, nēģeriem un arvien biežāk arī musulmaņiem. Toties labais tonis ir zākāt un gānīt baltos cilvēkus (kaut gan rases taču ir tikai un vienīgi ļauno rasistu izdomājums!) , tai skaitā un it īpaši latviešus, ģimenes ar bērniem, vīriešus (jo visi vīrieši, it īpaši baltie, ir slepeni sazvērējušies un nežēlīgi apspiež sievietes. Un visus pārējos vīriešus, kuri nav baltie. Bet rases protams nepastāv.) un Donaldu Trampu. Jo Tramps taču ir heteroseksuāls baltais vīrietis, visa ļaunuma sakne un iemiesojums 🙂

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment