Meksikas karteļu slepkava-sieviete cietumā atzīstas, ko darīja ar līķiem; pretīgi!

meksikas-kartelis-slepkava-sieviete

Viena no Meksikas nežēlīgākā un bīstamākā karteļa, Los Zetas, pasūtījuma slepkava, Kalifornijas(ASV) cietumā nāca klajā ar šaušalīgu atzīšanos.

28 gadus vecā Juana, kuras karteļa segvārds bija “La Peque” jeb “Mazā” arī pastāstīja: “Kopš mazām dienām es biju dumpiniece, tad kļuvu atkarīga no narkotikām un no alkohola.”

Viņa palika stāvoklī 15 gadu vecumā, no 35 gadus veca vīrieša un, lai uzturētu savu bērnu, sāka strādāt par prostitūtu. Līdz brīdim, kad viņa nokļuvu Meksikas karteļu pasaulē.

Viņa stāsta, ka sāka strādāt kā “halconeo” jeb kā izlūks.

Viņas pienākums bija stāvēt izlūkošanas postenī 8 stundu garumā. Ja viņa kādreiz kļūdījās savā darbā, viņa stāsta, ka viņu sasēja un baroja ar vienu tako dienā.

Ar laiku, strādājot ilgāk un ilgāk kartelī, viņa sāka ieņemt svarīgāku lomu mafijas struktūra un drīz vien kļuva arī par pasūtījuma slepkavu.

Šokējošākais ir tas, ko viņa pēc upuru nogalināšanas darīja ar viņu ķermeņiem!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu viņas atzīšanos noziegumos:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrīte</cite>

    Domāju, ka cilvēki sen pārpējuši dēmonus pretīgu noziegumu pastrādāšanā.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ko variet rakstīt tādas muļķības, un tad brīnieties, ka Latvijā arī kaut kas tāds notiek.

  • <cite class="fn">kartupeļi</cite>

    Kurš vēl lasot nosaukumu izlasīja, nevis karteļu, Bet kartupeļu 😀 3 reizes uzgāju šito saitu un 3 reizes nepareizi izlasīju 😀

  • <cite class="fn">Valdis</cite>

    4 vai 5 dienu vecs jaunums, kas protams neapdara “jaunuma” info mazāk nozīmīgāku savā būtībā!! Palasot daļu no tā kas ir oficiāli pieejams par minēto karteli tiešām var uziet informāciju kas ir ne mazāk šķērminoša, ka publicētais raksts!! Jautājums portālam dzentelmenis.lv: Vai Jūs visas “ziņas” “nolaizāt” no vadošajiem Latvijas Republikas ziņu portaliem? ( Kuru žurnālisti savukārt “nokača” jaunumus no Ineta)!! Secinu ka žurnalistika kā jēdziens Latvijā vairs nepastāv!!Tādā gadījumā jūsu ziņu portāls nav nekas vairāk par otršķirīgu dzeltenās preses lapeli!!!

Leave a Comment