Milzu pēcpuse: Modele pelna kaudzi naudas pēc tam, kad nelegālas injekcijas viņai devušas lielu dibenu (+FOTO)

Big-Booty-Injections-Gave-Me-A-59-Inch-Butt

Maiami iedzīvotāja Kortnija Bārnsa nolēma pamest savu veiksmīgo finansistes karjeru, lai kļūtu par sociālo mediju zvaigzni, kura ir pazīstama ar savu “150 cm pēcpusi”.

Kortnija pirms sešiem gadiem veikusi trīs nelegālu injekciju sesijas, kas padarījušas viņas pēcpusi tik tiešām gigantisku. Acīmredzot sieviete tik izmisīgi vēlējusies tikt pie lielākas sēžamvietas, ka piekritusi ļaut sevī injicēt nezināmas silikona substances, kuru injekcijas izpildīja cilvēki bez atbilstošas kvalifikācijas. Veicot šādas operācijas, pastāv smagu komplikāciju un pat nāves risks.

Kortnija pati īsti nezināja, kas viņā tiek injicēts, un tagad atzīst, ka bijusi naiva, pakļaujot sevi tādam riskam. Taču viņai paveicās – sieviete necieš no nekādām komplikācijām. Tā vietā tagad Kortnija, kurai ir grāds ekonomikā, pametusi savu ofisa darbu un pelna kaudzi naudas kā interneta modele.

Vai tu arī vēlies apskatīt viņas fotogrāfijas pilnā augumā?

Lasi vēl: Šī meitene ikdienā tīrīja ielas, bet tagad ir slavena modele; Ievērtē viņas skaistumu

Tev ir visas iespējas – vienkārši šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Drīz jau Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment