Mistiskas putnu nāves parkā Hāga satrauc iedzīvotājus; Vietējiem aizdomas par 5G tehnoloģiju negatīvo ietekmi

Pamatīgu satraukumu iedzīvotāju vidū radījusi mistikas masveida putnu nāve kādā parkā Huijgens parkā (Hujigenspark) Hāga – tiek ziņots par vairākiem simtiem mirušu dažādu sugas putnu.

Tas sacēlis pamatīgu vētru Nīderlandes mediju vidū. Oficiāli putnu nāves iemesls nav zināms un to šobrīd vēl izmeklē atbildīgās iestādes, tomēr šo gadījumu īpaši aizdomīgu dara fakts, ka putniem neesot nekādu arēju saindēšanās vai slimības pazīmju – tie lielākoties mierīgi sēžot uz kokiem, līdz pēkšņi nokrīt miruši. Situācija ir tik nopietna, ka varas iestādes parkā uz laiku ieviesušas aizliegumu parkā pastaigāties suņiem (lūk links uz oficiālo Hāgas pilsētas portāla paziņojumu).

Lūk arī video ar sižetu holandiešu valodā (citās valodās materiāls vēl nav pieejams, jo pagaidām par šo notikumu plaši ziņo tikai Nīderlandes mediji)!

Neskaidrības ap putnu nāvi raisījušas diskusijas par 5G datu pārraides tehnoloģiju negatīvo ietekmi uz veselību, jo, pēc oficiāli neapstiprinātām ziņām, pēdejā laikā parka apkārtnē notikuši intensīvi 5G testi.

——————————–

Informācijai, kas ir 5G:
  • “Superātrais” 5G mobilais interneta standarts vēl ir attīstības un prototipu stadijā un tiks plašāk ieviests tikai no 2020. gada.
  • 5G jauda pārsniedz jebkura iedzīvotāja vai mājsaimniecības vajadzības un ir domāta industriāliem un pārvaldes pielietojumiem.
  • Iedzīvotāji iegūs no 5G netieši – samazināsies sastrēgumi uz ielām, tiks kāpināta industriālā drošība, uzlabota ārkārtas medicīniskā aprūpe.
  • Pirmie 5G rīki patērētājiem, visticamāk, būs televīzijas uztveršanai un mājas internetam.

—————————–

Tas kas ir zināms pilnīgi noteikti – parka apkārtnē nesen ir uzstādīta jauna 5G antena, tomēr oficiāli nav apstiprināts, vai viņa tiešām darbojusies laikā kad sākušās masveida putnu nāves.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk par 5G tehnoloģiju teorijām, kas cirkulē informācijas telpā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment