Modele gatava uz visu, lai tikai izceltos. Pat kļūt no skaistules par ķēmu…(+foto)

“Es neesmu ne puisis, ne meitene. Es esmu vienkārši radība” – apgalvo nu jau pasaulē neparastākās modeles titula ieguvēja, kas ir manāmā izmisumā izcelties uz citu modeļu fona.

Nevienam nav noslēpums, ka modes pasaule ir konstantā kustībā – aktualitātes nāk un iet ne tikai apģērba un aksesuāru, bet arī modeļu ziņā. Ja kādreiz “modeļu modē” runa gāja tikai par ādas, matu vai acu krāsu un ķermeņa aprisēm, tad tagad aktuāls šķietami ir jebkas, kas uz aci izskatās neparasti – teiksim, pat dīvains.

Šis gadījums nav izņēmums. Piedāvājam iepazīties ar 21 gadu vecu modeli no Čikāgas, kura nu tiek dēvēta par neparastāko modeli pasaulē. Kāds mākslinieks ieraudzīja viņas attēlus vietnē Instagram un nu viņa strauji kļūst par vienu no pieprasītākajām modelēm ASV. “Cilvēki parastie” nekautrējas komentāros atzīt, ka viņa no skaistules ir kļuvusi par ķēmu – laikam jau katram pašam par to spriest. Foto nākamajā lapā.

Lasi vēl: Šī modele izaudzējusi vienu iespaidīgi biezu uzaci – cilvēki neizpratnē, vai tā ir skaista vai atbaidoša (+FOTO)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt foto!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment