Vai mums rādās, vai arī Parisa Hiltone parāda savu intīmāko vietiņu, un neviens to nav pamanījis?

hiltone-draugs_18a

Jau kādu ilgāku laiku pasaules mediji ziņo par Parisas Hiltones jauno mistisko draugu, ar kuru viņa pavadīja jauku laiku Meksikā – pārītis bija redzams, maigojoties un jautrojoties.

Par to ziņoja arī vietējie Latvijas mediji, savukārt ASV medijos tā bija viena no galvenajām ziņām. Tomēr šokējošākais nav šis fakts… mums vairāk interesē tas, ka pagaidām vēl NEVIENS medijs nav ziņojis, ka dažās no publicētajām fotogrāfijām redzama Parisas Hiltones intīmākā vietiņa. It kā jau nekas sensocionāls, jo Parisa jau pagātnē izcēlusies ar visādiem trakiem gājieniem. Bet vai tiešām NEVIENS pasaules medijs to nav pamanījis? Vai arī mums “rādās”? Apskaties pats un pasaki, ko tu domā!

Lasi arī: Vai vēl atceries “seksīgāko noziedznieku pasaulē”? Lūk, cik smalki viņš dzīvo šobrīd

Šķir otru lapu, lai apskatītu galeriju!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas pavasaris, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Un kas teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? 😉

  • <cite class="fn">Ir risinājums! Iesaku pamēģināt šito stratēģiju: https://goo.gl/lWoFLQ</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment