Musulmanis draud britu sievietei ar cietumu, jo viņa uzlika kājas uz vilciena krēsla

1

Kārtējais reliģiskais skandāls un sašutuma vilnis izcēlies Lielbritānijā. Populārs kļuvis video, kurā kāds musulmaņu vīrietis dusmīgs strīdās ar britu sievieti.

Strīda būtība – musulmaņu vīrietis ir dusmīgs, ka vairs nekad nevarēšot sēdēt vilciena krēslā kurā sēž jaunā sieviete, jo viņa uz šī krēsla uzlika savas kājas. Islāma ticībā cilvēki mošejās lūdzās basām kājām, bet apautu kāju uzlikšana uz vietas, kur jāsēž, viņiem ir liels aizvainojums.

Lai redzētu VIDEO uzzinātu ko domā britu sabiedrība par to, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nellija</cite>

    Lai tas čalis brauc uz savu musulmaņu valsti un tur visus komandē, gudrinieks!!! Lielbritānija nav MUSULMANIJA. Lielbritānijā cilvēki var darīt, ko un kā vēlas.

  • <cite class="fn">CUKMILIS RUK-RUK</cite>

    Mizals,ar savu dziesmu gramatu svesha BAZNICAA!

  • <cite class="fn">Mjau</cite>

    Es braucu autobusā Lielbritānijā,kur tāpat kājas,uz krēsla bija nolikusi musulmaņu sieviete.

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Musulmaniem Lielbritanija vispar nav jaatrodas!
    Un ja vini paradisies Latvija, nebus nekada tolerance! Izsvepesim!
    Pa Latvijas zemi vini nestaigas! Paskat tikai , kada nekauniba, atbraukusi ciemos, bet vel regules!

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Lielbritanija musulmaniem vispar nav jaatrodas! Viniem sava zeme!
    Lai nedoma paradities Latvija! Viniem uz Latviju cels ir slegts! Nekada tolerance nebus! Izdzisim, izsvepesim, vai ka citadi tiksim vala!
    Iedomajies tik, kada nekauniba, atbraukusi ciemos, bet vel regules!

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Savas latviskās tradīcijas mēs protam aizstāvēt no karojošajiem musulmaņiem, jo esam drosmīga tauta, diemžēl policija un armija nav mūsu pusē…

  • <cite class="fn">Kaspars</cite>

    Sada problema ir daudzas valstis, kur iebrauceji negrib, nevelas saprast ka katra valsti ir savi kulturas normas standarti, religija, valoda. Negribu teikt ka visi iebrauceji ir vienadi bet biezi ir redzeti lidzigi gadijumi.

    • <cite class="fn">jurkāns</cite>

      Vai likt kājas uz krēsla vai uz tā stāvēt kā dara jaunieši ir kultūras pazīme??? Tā mēs drīz galīgi degradēsimies, ja katru nepieklājību sāksim ieviest dzīvē un pasludināt to par šīs tautas vai valsts kultūru…

    • <cite class="fn">jurkāns</cite>

      variants ir izsūdzēt grēkus Dieva priekšā un tos nožēlot, bet dažam šķiet labāk gāzes kamera… dīvains tas cilvēks- gatavs ar pieri sienā skriet, bet ne risināt jautājumu.

  • <cite class="fn">Ha</cite>

    Ar kādām tiesībām tas musulmanis kaut ko draud? Šādam indivīdam jāatgādina, ka atrodas svešā valstī un noteikumus nediktē, bet pieņem tos noteikumus, ko diktē konkrētajā valstī dzīvojošā tauta! Ja kas nepatīk, lai vācas uz musulmaņu valsti.

  • <cite class="fn">Mieriņš</cite>

    Es dzīvoju Lielbritānija un pazīstu daudzus muslimus,kas dzīvo te jau trešajā paaudzē,tāpēc saukt viņus par iebraucējiem būtu nekorekti..tāpat kā nekorekti ir likt kājas tur kur citi sēž..tāpat kā nekorekti ir muslimam skaļi bļaut un nezināt savu reliģiju,kurā drīkst skaitīt lūgšanas ar apaviem,lai gan mūsdienu mošejās,kur ir paklāji ir pieņemts apavus noaut..Būsim korekti,mācīsimies izprast citādo un uzvesties pieklājigi 🙂

    • <cite class="fn">incis</cite>

      labi ka ir veel kaads, kas adekvaati izprot situaaciju.

    • <cite class="fn">Schwarze Sonne</cite>

      Mūsdienu reliģija ir masu kontroles sistēma. Varētu teikt, ka reliģisks komunisms.

    • <cite class="fn">Molekula</cite>

      Atvainojos man ari butu aizskarosi sedet kur kads uzlicis savus nomiditos netiros apavus… Es ari pazistu daudz musulmanus. Nu un man pie kajas religijas visas tagad stoli vis cuciskais nak mode un religija? Kada Kristietiba te? Nedari otram to kas tev pasam nepatik lai tev dara! Kur te kristietiba?Man uzsplaut uz religijam man vienalga kas tu esi pec religijas adas krasas un no kurienes,es palieku pie cilvecibas. Mana acu prieksa visas baznicas ir kritusas kuras lavas homisu laulibam. Jo pavesti un macitaji un visi mes zinam kas ir teikts bibele par sim zarazam. Nu ja tagad jau jauna era jauna mode tagad jo plikaks apgerbies jo stiligaks esi . Jo sliktaku otram skola izdari jo lielaka ciena tev savu draugu acis par lideri tiec. Es pazistu daudz musulmanus un no tiem kurus es pazistu nav tadu riebeklu kuri ka tik kadam kaut ko sliktu ka tik kadam kaut ko noskaust.u.t.t. Loti laipni jauki cilveki. Es nerunaju par panjabiem vai dzihadistiem,es runaju par cilvekiem kuriem ir vel kaut cik cilvecibas. Personigi es man vel ir kaut lasites pieklajibas un audzinasanas ieksa ka nez kam janotiek lai es uzliktu savus velns zin pa kadu vietu izstaigatos zabakus kur citi sez. Mosk Latvija tas ta pienemts vai sakara ar to ka bezpajumtnieki sez un bomzisi sez autobusa pieradusi jau esam?

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    Lielie izsvēpētāji. Kaut kā nemana ka spējat Latviju pret citiem iebraucējiem aizstāvēt. A pret musulmaņiem varēsiet. He. Internetā jau visi braši runātāji

    • <cite class="fn">incis</cite>

      Latvija ir ieksh Latvijas valdiibas juuga, Latvijas valdiiba-zem Eiropas savieniibas, Eiropas savieniiba-zem Nato, Nato-zem Amerikas, Bet Amerika ir lielvalsts, kas dirigjee paraadi visaa pasaulee, iznjemot, protams, otro pasaules lielvalsti-Krieviju un taas domubiedrus. Kaa juuus domaajat, vai peec visas augshmineetaas kjeedes Latvijas baalelinjiem ir ceriibas ?

      • <cite class="fn">Molekula</cite>

        Pluss vel ASV sadarbojas ar ISIS kuri tagad dzena visus beglus no beglu zemem uz Latviju un citam valstim . Vini visi tur uz vienu roku un jau sen uz prieksu 100 gadus viss izplanots.Ko tagad citi pikst par begliem. Mes pasi to visu atbalstam tas ir ka bumerangs

      • <cite class="fn">saika</cite>

        Amerika ir sudu valsts,nav uz pasaules nevienas valsts kura butu tados parados lidz ausim!!! ja Amerika neplanos tadas aferas ar tiem kariem un visadiem begljiem un musulmanjiem,tad ASV dolars bankrotes,un ja tas bankrotes tad ASV sagruus ka karshu naminjsh;) Krievija ir vieniga lielvalsts kuru nekad neviens nav salauzis un nesalauzis! vinji edama vieta dzers shnabi bet neviens vinjus nesalauzis! kapec ASV nemegjina ieviest demokratijas Argentina,Brazilija,Urugvaja un tur apkart`??tapec kad tur neka iznjemot narkotikas un kafiju nava,,kuras nevar kaitet un ietekmet dolaru! tapec ASV ir nospljauties vai tur ir demokratija vai nav;) ASV interese tikai nafta lai celtu un turetu lidzsvara dolaru

  • <cite class="fn">Schwarze Sonne</cite>

    Ir variants. Gāzes kameras.

Leave a Comment