Mūžībā devies aktieris Andrejs Možeiko; Viņam bija tikai 40 gadi

No dzīves 40 gadu vecumā aizgājis M.Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris Andrejs Možeiko, vēstīts teātra mājaslapā.

Andrejs bija dzimis 1979. gada 12. janvārī, mūžībā devās sestdien, 23. februārī.

“Šī skumja ziņa ir īpaši rūgta, jo mēs domājām, ka Andrejs vēl daudzus gadus būs kopā ar mums. Negribas ticēt, ka palikušas tikai atmiņas,” teikts teātra paziņojumā.

Andrejs Možeiko tika uzņemts trupā 2007. gadā, kad absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju (Teātra un ekrāna nodaļa, P. Krilova kurss), taču sāka sadarbību ar mūsu teātri pat agrāk – 2005. gadā.

Viņš nospēlējis daudzas lomas dažādos iestudējumos: drāmatiskās un muzikālās izrādēs, uz Lielās un uz Mazās skatuves, bērniem un pieaugušajiem.

Lasi arī: Aprēķini savu dzīves, likteņa un citus pamata skaitļus; Dzimšanas dati ir cilvēka enerģētikas kosmiskais kods.

Vēl pavisam nesen skatītāji viņu varēja redzēt izrādēs “Ziema”, “Tango ar Stroku”, “Gandrīzlaime”, “Skrandaiņi un augstmaņi” un “Odesa, burvīgā pilsēta…”. Turklāt Andrejs filmējās, piedalījās dažādos teātru projektos, bija Latvijas Teātra darbinieku savienības biedrs…

“Izsakam visdziļāko līdzjūtību Andreja ģimenei un visiem, kas viņu zināja… visiem, kam viņa pietrūks tāpat kā mums.”

Apbedīšanas datums un laiks tiks paziņoti vēlāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ej tu nahuj</cite>

    haha luzeris parakstija papirus tpc ari nomira . jus cilveki tadi mulki esat neredzat ka viis aktieri un dziedataji spragt nost ?

Leave a Comment