Nāvējoši sadurta sieviete un viņas 3 mazās meitas; Uzbrucējs atklāj šausminošo slepkavības motīvu

holiday-village

46 gadus vecai sievietei un viņas trim meitām – 14, 12 un 8 gadus vecām – kāds vīrietis uzbruka ar nazi, kamēr viņas atradās atvaļinājumā nelielā Alpu kalnu ieskautā ciematiņā ar nosaukumua Laraņja Francijas dienvidos. 

Pēc aculiecinieku teiktā, sievietei un meitenēm uzbruka, kamēr viņas mierīgi brokastoja atpūtnieku kūrortā.

Vecākās meitenes un māte uzbrukumā zaudēja dzīvību, bet 8 gadus vecā meitenīte vēl slimnīcā kritiskā stāvoklī cīnās par dzīvību. Noziedznieks no notikuma vietas aizbēga, taču šobrīd ir notverts un identificēts.

Viņš arī atklājis savu motīv slepkavību veikšanai, un tas liek bailēs nodrebēt ikvienam rietumu sabiedrības iedzīvotājam… It īpaši šajos nestabilajos laikos.

Vai tiešām mums būs jāpielieto drastiskas metodes, lai parūpētos par savu un savu tuvinieku drošību?

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    muļķīgs iemesls. ja es ieraugu ko sev nepatīkamu es uz to neskatos. es tos melnos testētu uz cūkgaļas ēšanu un stundas pastaigu pa pludmali, bez ieroča, protams. izturēs, uz baznīcu un pēc uzturēšanās atļaujas. neizturēs, ieroci rokās un uz sīriju.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      tev laikam muļķīgs ieradums vispār ar šiem mērgļiem krāmēties … pareizāk ir šos uz vietas nolaist no kātiem lidzko iebāž savu purnu pāri robežai ….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Agija
    Nu ko jūs publicējiet tik senus notikumus!
    Izskatās, ka nav ko publicēt…smieklīgi!

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment