Nedēļas erotiskais horoskops(04.12-10.12) – laiks atklāt savas vēlmes!

lyubov+strast+54300342131

Uzzini, ko Tev šonedēļ zvaigznes sola mīlestības/erotikas jomā! Prognoze katrai zīmei.

#Auns

Šie karstasinīgie mīlnieki var priecāties, jo, ja Jums ir partneris/e, tad viņš/a ļoti labprāt gribēs Jums sagādāt kādu pārsteigumu. Iegādājieties šokolādes mērci, kuru uzliet kaislē degošajam ķermenim. Vēl variet sasaldēt ledus gabaliņus un slidināt tos pa muguru, vēderu un citur. Nav ieteicams aizrauties ar alkohola lietošanu, tas ne pie kā laba nenovedīs. Sadzersieties, prāts aizmiglosies un visi prieki beigsies jau pēc 10 minūtēm, bet Jums liksies, ka stunda pagājusi. Dariet tā, lai nākamajā rītā nav kauns. Lai gan, Auni jau nav no tiem, kas ies par kaut ko kaunēties. Tādā gadījumā, dariet tā, lai otram prieks! To taču Jūs mākat!

#Vērsis

Vērši šonedēļ būs mīlas dievi, jo spēs valdīt pār savu ķermeni labāk nekā citas reizes. Vēršu kungi būs īsti mačo, nenogurdināmi. Vēršu dāmas arī būs ļoti izturīgas, pat nenogurdināmas! Tāpēc, ja Jums bail, ka partnere/is netiks līdzi, sasaldējiet ledus gabaliņus un ļaujiet, lai tie slīd starp mīļotās/ā krūtīm. Ja Jums nav partneres/a, tad padomājiet, kāpēc. Ja nespējat izdomāt, tad vienkārši nopērciet sev kaut ko skaistu- Vērši jūtas labāk, ja viņiem ir kaut kas skaists un dārgs. Varbūt investējiet kādu eiro savā gultasvietas? Gudros žurnālos raksta, ka tāda kāda ir gulta, tāds ir arī sekss.

#Dvīņi

Seksīgais Marss šonedēļ ir Dvīņu zīmē, tas nozīmē, ka gultā ienāks vairāk kaisles un vairāk enerģijas. Lai būtu maksimāli grandiozs šovs, izdomājiet kaut ko ekstrēmāku- nopērciet karameļu mērci un ļaujiet tai tecēt tur, kur gribās mīļoto noskūpstīt. Ja esat Dvīnis vientulītis, tad tas ir dīvaini, jo Jūs taču esat sabiedriski un labprāt biedrojaties! Tad ļaujieties, lai kāda biedrene vai biedrs kļūst arī par gultasbiedru. Ja visi draugi ir pārāk nepiemēroti attiecībām guļamistabā, tad reāli žēl. Nu ko, galvenais ticību un pašpārliecinātību!

#Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pavisam drīz ļoti nopietni gribēsies atbrīvoties no uzkrātā saspīlējuma, kas radies pagājušo nedēļu laikā. Tad aktuālāka bija sirds tēma, tagad, pavisam nopietni, ļoti aktuāla kļūs dzimumorgānu pielietošanas tēma. Un labi ir, citādi tikai putekļus krāj! Vasara ir skaists laiks, kad puķītes zied un uzzied arī mīla- dodieties dabā un atrodiet savu sirdspuķīti. Pavisam drīz būs Jūsu dzimšanas dienu laiks- tad it sevišķi bieži sapņi piepildās! Atcerieties, ka tad kad puķes zied, bites pašas pie tām lido. Ja esat vecis un visas šīs bābu puķu runas ir nevietā, tad priekš jums būtu salīdzinājums- harizma ir pašpārliecinātība, visas meitenes skrien pakaļ tieši tiem, kuri apzinās savu vērtību un lieliskumu.

#Lauva

Karaliskie kaķi būs īsti pretējā dzimuma magnēti. Šonedēļ ejiet pie zobu higiēnistiem, vaksētājiem, frizieriem, apgrieziet arī kāju nagus, jo- Venēra būs jūsu zīmē! Venērā Lauvā ieripos jau svētdien, un, vai zināt, kas ir Venēra? Tā ir mīlas dieviete! Jā, Jūs būsiet īsti mīlas dievi un dievietes! Tāpēc, noslaukiet putekļus no saviem mīlas ieročiem, atsvaidziniet atmiņā savus labākos flirta trikus un ieņemiet zemo staru. Sekss būs! Ja jau ir, tad būs vēl vairāk! Vai dzīve nav skaista?

#Jaunava

Ak, Jūs domātāji Jaunavas, cik žēl, ka nevar mīlēties ar smadzenēm… tad jūs būtu visvislabākie! Bet, kā ir, tā jādzīvo. Un būs tā- Jūs varēsiet ļauties, jums izdosies nedomāt ne par ko, tikai un vienīgi par baudu… Jūs tik ļoti būsiet koncentrējušies uz baudu, ka labāk piesprādzējaties- kulminācijā varēsiet arī aizlidot! Tā kā esat gana praktiskas zīmes, izdomājiet kaut ko interesantu, piemēram, nopērciet kādu jaunu rotaļlietu, vai varbūt kaut ko garšīgu- šokolādes mērci? Nu, ne jau saldējumam…

#Svari

Šonedēļ Jūs būsiet īsti spridzekļi. Deglis būs aizdedzies jau nedēļas sākumā, taču bumba sprāgs nedēļas nogalē, līdz ar to, varēsiet atpūsties uz pilnu jaudu. Tas sprādziens būs ļoti pozitīvs- Jūs gribēsiet ķert maksimālo kaifu un, kas ir pats labākais, arī spēsiet koncentrēties un to sasniegsiet. Jāpiebilst, ka, lai to izdarītu, ir jādomā par sevi drusciņ vairāk nekā par otru, bet, tad, kad Jūsu mīļotais/ā redzēs, kā Jūs laimē šķobāties, arī viņam/ai būs labi!

#Skorpions

Ekstrēmie seksotāji Skorpioni būs slavas zenītā. Tur Jūs būsiet tieši tāpēc, ka nebaidāties riskēt un labprāt iemēģiniet visus jaunos verķus, ko seksšopos var nopirkt. Arī šonedēļ droši variet pamēģināt kaut ko jaunu, piemēram, spēlēties ar karsts-auksts. Slidināt ledusgabaliņus pa krūtīm un pēc tam no sveces uzpilināt karstu vasku. Mmm, seksīgi… Nu, ja Jūs tā nedomājat, tad jūtaties brīvi izdomāt, ko oriģinālāku. Katrā ziņā, ja Jūs gultā kaut ko gribat, tad to arī dabūjat. Ar to arī viss ir pateikts.

#Strēlnieks

Nebrīnieties, ja Jūsu partneris šonedēļ gribēs eksperimentēt un izdomāt kaut kādas muļķības, kuras Jūs nemaz nevilinās. Un, jā, parasti Jums viss jaunais patīk bet šonedēļ, iespējams, būs „nē, ne e, šito dari pats/i”. Lai neviens nejustos apbizots, izdomājiet savu alternatīvu, ko likt priekšā tajā brīdī, kad otrs piedāvā kaut ko, ko Jūs negribat. Uz putukrējumu necierējiet- nav praktiski. Nopērciet kādu mērci, šokolādes, karameļu, uzlejiet tur, kur labprāt savu mīļoto noskūpstītu. Detaļās neieslīgsim, Strēlnieki paši ir gana apķērīgi.

#Mežāzis

Saulīte kausē Mežāža cieto sejas izteiksmi un viņa actiņas kļūst tik mīļas, tik seksīgas… Būsiet kā Džordžs Klūnijs vai Dženifera Lopesa atvaļinājumā. Pašpārliecināts/a, relaksēts/a un šarmants/a… Ko vēl vairāk vajag, lai savaldzinātu savu iekāres objektu? Variet būt oriģināls, un iečukstēt kaut ko seksīgi neķītru otram austiņā, mīlas brīža laikā. Mežāži ar tādām jēlībām parasti nenodarbojas, tāpēc jūsu mīļotais/ā būs patīkami pārsteigta. Tikai nesakiet kaut ko patiešām muļķīgu, kā piemēram, tev lieli pupi vai, ō, noskūtas olas? Tas nav seksīgi.

 

#Ūdensvīrs

Saceriet dziesmu un, vai vismaz, dzejoli. Lai cik smieklīgi tas neizklausītos, šonedēļ visi mīl caur ausīm, tāpēc var muldēt vienā baltā gabalā un tik priecāties, ka kungi un dāmas paši/as lec gultā. Ūdensvīriem vienmēr aktuālas ir šaubas, līdz ar to, Jums labi padotos uzrakstīt erotisku poēmu par to, kāpēc krūtis ir mīkstas, bet krāniņš ciets. Ja Jums ir partneris/e, tad viņš/a būs ļoti patīkami pārsteigts/a par Jūsu inovācijām guļamistabā- mīlēšanās priekšspēlē ienest mākslu, nevis tikai plikas, atstrādātas roku un lūpu kustības.

#Zivis

Šai zodiaka zīmei šonedēļ sekss būs, ja viņas mācēs tikt galā ar savām emocijām. Varbūt tieši sekss ir labs zibensnovedējs? Tas nu jāizlemj jums pašām. Gultā ir gaidāma lielāka kaisle un spožākas dzirksteles, ja patiešām esat ieskatījies savā gultas biedrā/biedrenē. Lēkāsiet kā mērkaķi un ne jau pa kokiem… Zivis var droši atbrīvoties un darīt tā, lai kaimiņi arī dzird. Jūs taču neesat knauzeri, vai Jums žēl, ka citi arī dzird? Pēc tam visi kopā uz balkona varēsiet iziet uzsmēķēt, kā tajā jokā. Un, vispār, dzīve jau vien joks ir. Tik jautājums- vai izdevies un, kuram no iesaistītajām pusēm ir smieklīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment