Neticami, 62% sieviešu fantazē par savas otrās pusītes krāpšanu ar šo vienu tuvumā esošo cilvēku

Vai tev ir aizdomas, ka viņa varētu tevi krāpt? Ja tā patiesi notiks, atradīsi viņu kaimiņos: nesen veiktā aptaujā noskaidrots, ka 62% sieviešu ir sapņojušas par esošā partnera krāpšanu ar kādu no kaimiņiem.

Aptaujā piedalījušies 8000 ārpuslaulības iepazīšanās portāla “Gleeden” lietotāji. Tika atklāts, ka 31% sieviešu kārtas portāla apmeklētāju patiesi krāpušas savu otro pusīti ar kaimiņu.

Teju 60% šāda veida afēru bija vienas nakts sakari. Tomēr 14% sieviešu, kas arī nav maz, atzina, ka seksuālos sakaros iesaistījušās vairākas nedēļas. 6% aptaujāto sieviešu atzina, ka otro pusīti krāpušas vairāk kā gadu.

Vai tev vajadzētu satraukties par savas draudzenes vai sievas seksuālajām fantāzijām, kuru galvenais objekts ir blakus dzīvojošais kaimiņš?

Lēnāk pār tiltu, draugs. Satraukumam nav pamata, jo sievietēm fantāzijas ir viens no retajiem veidiem kā saglabājot uzticību savam mīļotajam interesēties par kaut ko jaunu, skaidro psiholoģijas profesore Vendija Valša.

“Civlēkus uzbudina viss jaunais. Tā ir daļa mūsu antropoloģiskās misijas – radīt pēc iespējas vairāk pēcnācēju. Fantāzijas ir veids kā galvā radīt ko jaunu – tā vietā, lai ievestu to sava guļamistabā,” viņa papildina.

Lasi vēl: Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Izrādās, ka seksuālas fantāzijas ir galvenais iemesls ilgstošai monogāmijas saglabāšanai.

Šeit jāpiemetina, ka vīrieši fantazē ne mazāk kā sievietes: aptaujas dati liecina, ka 71% vīriešu sapņojis par seksuālu aktu ar kaimiņieni. Papildus, Vermontas Universitātes veiktā pētījumā noskaidrots, ka 98% vīriešu iztēlojas seksu ar kādu citu cilvēku, kas nav viņu esošais partneris.

Skaidrs ir viens, tikai tādēļ, ka tava otrā pusīte iztēlojas seksu ar kādu citu, tas nebūt nenozīmē, ka viņš/-a šādi rīkosies.

Vislabākais veids kā rīkoties šajā gadījumā noteikti ir padarīt intīmās attiecības pikantākas.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment