Neticēsi, bet šīs ir nolādētas lietas, kas patiešām eksistē – #5 ir drausmīgi!

5

Sākot ar rotaslietām, kas nes neveiksmi, turpinot ar krēsliem, kas nogalina un beidzot ar akmeņiem, kas izposta.

Mēs visi esam uzauguši ar stāstiem par nolādētiem priekšmetiem, apsēstām lellēm, bet tu, iespējams, nemaz nezināji, ka daži no šiem stāstiem ir balstīti uz patiesiem notikumiem.

Mēs esam apkopojuši vairākas biedējošākās apsēstās lietas pasaulē, kas ir nodarījušas ļaunumu, ievainojušas un pat dažos gadījumos – nogalinājušas.

Nolādētais ametists

6

Šis akmens tika nozagts no Indras tempļa Kanpurā, Indijā 19. gadsmitā, pirms tas nesa neveiksmi tā pirmajam īpašniekam Kolonelam V. Ferisam. Pēc tam, kad viņš tika aplaupīts, akmens bija pazudis un vēlāk atradās pie viņa drauga, kurš drīz pēc akmens iegūšanas bija izdarījis pašnāvību. Pēc tam ametists tika dāvāts Edvardam Hēronam Alenam 1890.gadā. Kad viņš redzēja, ka akmens nes neveiksmi un ka arī draugi, kuri aizņēmās šo akmeni, arī cieta, Edvards iemeta akmeni Regentas kanālā, lai no tā beidzot varētu atbrīvoties pilnībā, tomēr kāds dīleris to bija atradis un nogādājis Edvardam atpakaļ. Viņš vienkārši pieņēma savu likteni, turēja akmeni septiņās aizslēgtās kastēs līdz savam nāves brīdim, kad tas tika nosūtīts vēstures muzejam Londonā, kur tas atrodas vēl šodien.

Lasi vēl: Vīrieti, kuram ir četras kājas sauc par pašu nelabo

Šķir lapu tālāk, lai lasītu vēl par citām apsēstām lietām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment