Neticēsi, ko viņas istabas biedrs darīja ar viņas zobu birsti – PRETĪGI!

2

Kad meitenei sāka rasties aizdomas, viņa vannas istabā uzstādīja novērošanas kameru, lai redzētu, ko tur dara viņas dzīvokļa biedrs.

28 gadus vecā Sāra no Jaunzēlandes ievācās kādā mājā kopā ar savu draugu, kur mājvietu dala vairāki cilvēki. Pēc vairākiem mēnešiem pāris pamanīja, ka viņu istabā lietas ir sākušas “pārvietoties”.

Ievācoties kopā ar vairākiem cilvēkiem, ir neiespējami izvairīties no strīdiem par nemazgātiem traukiem, netīrām grīdām un mantu ņemšanu bez atļaujas. Tomēr šī sieviete atklāja, ka dažkārt istabas biedri var izrādīties daudz briesmīgāki, nekā sākumā tas varētu šķist.

Domājot, ka viena no istabas biedrenēm zog viņu mantas, pāris izdomāja uzstādīt novērošanas kameru un tā vietā atklāja ko daudz, daudz pretīgāku.

Lasi vēl: 7 pazīmes, ka Tu esi sliktākais dzīvokļa biedrs

Šķir lapu tālāk, lai redzētu, kas tika nofilmēts novērošanas kamerās!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta</cite>

    Jautras izklaides tiem tur Anglijā! Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn

Leave a Comment