Neviens nevēlas īrēt šo dzīvokli – ieskaties iekšā un tu sapratīsi, kādēļ!

Šis studio tipa dzīvoklis maksā 620 eiro mēnesī, kas Londonā ir pilnīgi pieņemama cena, tomēr neviens nevēlas šeit dzīvot. 

Tomēr vaina nav apkārtējā vidē vai kaimiņos. Apkārt esošajās mājās dzīvo laimīgi cilvēki, tomēr kaut kādu iemeslu dēļ neviens nevēlas īrēt šo dzīvoklīti.

Dzīvoklī ir lamināta grīda, duša, virtuves iekārtas, kā arī infrastruktūra ir ļoti izdevīga, jo transports, kas ved uz Londonas centru, atrodas netālu.

Tu noteikti domā, ka tas izklausās pilnīgi normāli – ja cena ir pieņemama šajā valstī, tad kādēļ neviens šeit nevēlas dzīvot? Kad ieraudzīsi bildes, sapratīsi.

Lasi vēl: Sieviete jau 8 gadus dzīvo lidostā, kaut arī viņai pieder trīsistabu dzīvoklis: trakums!

 

1 2

Dzīvoklis ir piemērots vienai personai. Tas ir izvietots pirmajā stāvā kādā milzīgā mājā – tuvumā ir arī dažādi iepirkšanās centri.

Tomēr interjers ir visai dīvains (kā jau noprati pēc bildes).

4

Lasi vēl: Sieviete jau 8 gadus dzīvo lidostā, kaut arī viņai pieder trīsistabu dzīvoklis: trakums!

Par 620 eiro mēnesī tev pienākas gulta virtuvē, pa kuru nemaz nevari pārvietoties, un (pats pārsteidzošākais!) – dzīvoklī nav tualetes, kas mūsdienās it kā ir norma – nav vairs nekāds 1816. gads!

“Dzīvoklī ir duša, bet ar tualeti nāksies dalīties,” rakstīts sludinājumā. Tehniski tavs dzīvoklis ir guļamistaba, kas apvienota ar virtuvi un duša.

5

Tomēr ir arī atrasta smieklīgā puse. Cilvēki komentē sludinājumu: “Redzi, tu, guļot gultā, vari mazgāt traukus – kas tur slikts?!” Kamēr cits piemetina: “Es nagaidīju, ka īres maksa būs tik zema!”

Lūk, cik grūti Londonā ir atrast normālu dzīvokli pieņemamā cenā. Tu varētu šeit dzīvot?

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment