Nevis seko, bet izvirzieties vadībā kopā ar Opel Meriva!

opel-meriva-288799

Jaunajā Opel Meriva ietilpība ir apvienota ar daudzpusību. Tā ir ģimenes automašīna, kas praktiskumu padara modernu.

Iespaidīga veiktspēja un ekonomija, lai vestu jūs labākajos ceļojumos dzīvē.

Opel Meriva ecoFLEX

1

Dažiem autovadītājiem visvairāk rūp apkārtējā vide. Ja tāds ir arī jūsu viedoklis, tad Opel piedāvā pareizo izvēli. Opel Meriva 1,6 l CDTI ecoFLEX dzinējs ar 81 kW (110 ZS) jaudu un Start/Stop sistēmu samazina CO2 izmešu daudzumu līdz nieka 99 g/km un ir ekonomiskākais un videi draudzīgākais veids, kā baudīt Opel Meriva piedāvātās iespējas.

Benzīna un LPG dzinēji

2

Visi Euro 6 standartam atbilstošie benzīna un LPG dzinēji apliecina arī to, cik tie ir tīri un efektīvi. Modernas dzinēju tehnoloģijas un standartaprīkojumā iekļautā Start/Stop sistēma ļauj ievērojami samazināt degvielas patēriņu.

Ja vēlaties baudīt LPG dzinēju priekšrocības, viena no tām (papildus zemajai sašķidrinātās naftas gāzes cenai) būs iespēja pārslēgties no benzīna režīma uz LPG režīmu, kad vien to vēlēsieties, turklāt kombinētajā benzīna un LPG ciklā Jūs varēsiet nobraukt aptuveni 960 km.

Jaunās paaudzes dīzeļdzinējs

3

Opel Meriva 1,6 l CDTI dīzeļdzinēji ir vēl viens solis pretī pilnīgi jaunai Opel izstrādātai dzinēju paaudzei. No tiem tiek sagaidīts jauns izsmalcinātības līmenis, un jūs atklāsiet, ka tas ir ne tikai sasniegts, bet pat pārsniegts.

To alumīnija konstrukcija atbilst visām jaunām Euro 6 standarta prasībām.

Vēl viena ievērojama jauno dzinēju īpašība ir neierasti klusā darbība bez vibrācijām. Iespaidīga ir arī jaunās paaudzes dzinēju darbība bez turbokompresora darbības traucējumiem.

Start/Stop sistēma

4

Kad automašīna stāv un darbojas dzinējs, tas patērē degvielu un rada CO2 izmešus. Opel Start/Stop sistēma automātiski izslēdz dzinēju, kad automašīna apstājas. Dzinējs tiek atkal nekavējoties iedarbināts, kad tiek nospiests sajūga pedālis.

Avots: logo

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment