No kurienes rodas slimības? Psihosomatikas mājieni.

 

3

Cilvēkam ar skumju sejas izteiksmi noteikti nav priecīgas domas galvā. Šādā ziņā ļoti interesantas ir vecu cilvēku sejas.

Viņi ir tiešs savu dzīves laikā esošo domu atspoguļojums. Un kā jūs izskatīsieties, kad novecosiet?

Galva attēlo mūs pašus. Tas ir tas, ko mēs rādām pasaulei. Mūs atpazīst pēc galvas. Kad kaut kas nav kārtībā ar galvu, tas nozīmē, ka viss nav kārtībā ar mums pašiem.

Mati norāda mūsu spēku. Kad mums ir ļoti bail, mēs radām tā saukto “tērauda jostu”, kas parasti sākas plecu muskuļos, pēc tam aiziet uz galvu, reizēm acīm. Mati aug caur folikulu. Kad mums ir pārāk daudz stresa, šīs matu “somiņas” galvaskausā automātiski aizveras ciet, kā rezultātā mati atmirst un izkrīt. Ja stress nemitīgi turpinās un galvaskauss netiek atslābināts, mati pārstāj augt. Rezultāts – plika galva. Sievietes šī problēma ir skārusi kopš brīža, kad tās iekaroja biznesa pasauli. Mēs bieži no malas neko tādu nemaz nevaram pateikt, jo daudzas parūkas izskatās pārāk dabīgas.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, no kurienes rodas slimības!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: https://goo.gl/YTcFQ6 Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment