Norisinājās Vladimira Klosa piemiņas turnīrs

Š.g. 5.janvārī Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centrā norisinājās Vladimira Klosa piemiņas turnīrs futbolā (telpās).

Pirms turnīra Rēzeknes vecticībnieku kapos notika piemiņas brīdis un ziedu nolikšana pie Vladimira Klosa kapa. Turnīra atklāšanas spēlē tikās Valsts robežsardzes un Rēzeknes novada Bērnu – jaunatnes sporta skolas sieviešu futbola komandas. Spēle noslēdzās ar rezultātu 1:4.

Turnīrā piedalījās sešas vīriešu futbola komandas: Valsts robežsardzes, Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, „ŠELLAT”, SK „Latgols” un „LDZ Cargo”. Godalgoto 1.vietu izcīnīja Valsts robežsardzes komanda, 2.vietu ieguva „ŠELLAT” un 3.vietu – SK „Latgols” komanda.

Vladimirs Kloss bija persona ar augstu iniciatīvu, atbildību, izcilām organizatora un darba spējām, veicot plašu sporta popularizācijas darbu, nodrošinot starptautisku, Iekšlietu ministrijas, Valsts robežsardzes un Valsts robežsardzes koledžas sporta pasākumu plānošanu, organizāciju un vadīšanu, kā arī Valsts robežsardzes koledžas sporta mācību bāzes pilnveidošanu. Viņa iniciatīva bija augsti vērtējama, sagatavojot Valsts robežsardzes koledžas un Valsts robežsardzes izlases komandas dalībai Valsts robežsardzes, Iekšlietu ministrijas, kā arī dažādās starptautiskajās sacensībās (Somijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Nīderlandē, Dienvidkorejā), kurās tika izcīnītas daudzas godalgotas vietas un iegūti daudzi čempionu tituli.

Piemiņas turnīra organizatori pateicas visiem, kas piedalījās un juta līdzi turnīrā, kā arī dalījās atmiņās par Vladimiru Klosu. Īpaša pateicība pienākas Rēzeknes bērnu – jaunatnes sporta skolai un Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldei par atbalstu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment