Noskaidrots, kurā valstī dzīvojot paši briesmīgākie vīrieši

1479051906_2-70

Publiskots negaidīts seksuāli aktīvo interneta lietotāju reitings. Iepazīšanās vietnēs apkopoti lietotāji viedokļi par seksīgākajiem un “briesmīgākajiem” vīriešiem no visas pasaules.

Saskaitot balsis, noskaidrots, ka antitopā pirmās vietas pieder vīriešiem no Lielbritānijas, Krievijas un Polijas.
Neglītāko vīriešu tops sastādīts, balstoties uz balsojumu vietnē BeautifulPeople.com, kas pazīstama kā “skaisto cilvēku klubs”. Lai kļūtu par šīs vietnes lietotāju, jāiziet sava veida virtuālā “izskata kontrole”, tas ir, jāiegūst pretējā dzimuma simpātijas. Tad viņi pieņem savu verdiktu pēc kandidāta fotogrāfijas un īsa rezumē.

Kā noskaidrojās, krievu vīrieši iekļuvuši nepievilcīgālo kungu TOP3, izraisot ne mazumu sašutuma kaimiņvalsts dzīvesstila portālos.

Lasi vēl: Cita veida skaistums – 9 neparastākie modeļi pasaulē

1479051897_1-84
“Par visnesimpātiskākajiem uzskata vīriešus no Lielbritānijas, Krievijas un Polijas,” atzinuši vietnes īpašnieki.

“Mūsu datu bāzē tikai 9% vīriešu ir pieņemti no šīm valstīm. Kas attiecas uz sievietēm, nepievilcīgākās dāmas (pēc lietotāju domām) nāk no Lielbritānijas, Jaunzēlandes un Austrālijas. Par skaistākajiem atzīti vīrieši no Zviedrijas (60% apstiprinātu anketu), Dānijas (40%) un Brazīlijas (40%). Dāmu konkurencē dominē Norvēģija (70%), Zviedrija (62%) un Islande (61%).

Lasi vēl: Cita veida skaistums – 9 neparastākie modeļi pasaulē

Krievu vīriešu neveiksmes skaidro stilists un dizainers Vlads Lisovecs: “Krievijā jau sen populārs cietuma stils – gan sejas izteiksmē, gan manierēs, gan ģērbšanās veidā. Tāda estētika pie mums tiek uzskatīta par brutālu,” viņš komentēja, piebilstot, ka Eiropā šādi “cietuma mačo” jau sen vairs nav cieņā.

Pēc Lisovca domām, Krievija un Polija antitopā vietu ieņēmušas pelnīti. Savukārt par britiem stilists nav vienisprātis. “Britu vīrieši prot valkāt žaketes, skaistus apavus, vintāžas apģērbus,” viņš uzskata.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">smiekls</cite>

    Tas nu gan ir iists bullshits – manupraat, tieshi skandinaavi ir briesmiigi, taadi palsi un izbaleejushi. Krievi? Nu, ja tajaa websaitaa tuseejas zonu iemiitnieki- alkoholikji, tad, iespeejams, taa arii vareetu buut, bet visumaa – kaa viirieshi, bet jo sevishkji sievietes – slaavi ir skaisti cilveeki. Polji? Nezinu, kas tusee tajaa websaitaa, bet polji arii ir uz slaavu pusi. Pilniigi normaali, noteikti feinaaki par somiem, zviedriem, norveegjiem.

  • <cite class="fn">Ina Fominova</cite>

    Tas nu gan ir iists aplam – manupraat, tieshi skandinaavi ir briesmiigi, taadi palsi un izbaleejushi. Krievi? Nu, ja tajaa websaitaa tuseejas zonu iemiitnieki- alkoholikji, tad, iespeejams, taa arii vareetu buut, bet visumaa – kaa viirieshi, bet jo sevishkji sievietes – slaavi ir skaisti cilveeki. Polji? Nezinu, kas tusee tajaa websaitaa, bet polji arii ir uz slaavu pusi. Pilniigi normaali, noteikti feinaaki par somiem, zviedriem, norveegjiem.

Leave a Comment