Opel Insignia pārliecinoši ierindojas savas klases augšgalā!

opel-insignia-287726

Moderna, eleganta, tehniski un tehnoloģiski revolucionāra — jaunā Opel Insignia pārliecinoši ierindojas savas klases augšgalā, vēl vairāk paaugstinot tās standartus.

Jaudas izvēle!

opel_insignia_engines_1024x440_mjpi135_pr_280230

Iepazīstieties ar plašu dzinēju klāstu, kas izceļas ar jaudu, uzticamību un efektivitāti. Insignia tagad iespējams aprīkot ar jaunajiem Whisper Diesels dzinējiem, kuriem raksturīgs zems trokšņa un izmešu līmenis, ātra atsaucība un liels griezes moments.

Parnesumkārbu klāsts!

Izvēle ir jūsu ziņā. Manuālā vai automātiskā. Efektīva sešu pakāpju pārnesumkārba iekļauta standartaprīkojumā un iespējams izvēlēties tās manuālo vai automātisko variantu.

Adaptīvā 4×4 piedziņa!

kk

Augstāks drošības līmenis un patīkamāks brauciens: Insignia papildaprīkojumā pieejamā adaptīvā 4×4 piedziņas sistēma uzlabo vadāmību un stabilitāti visos braukšanas apstākļos.

Nospied sports. Vairojiet prieku!

jj

Izmantojot FexRide slēdzi, jūs varat mainīt Insignia braukšanas dinamiku, lai pielāgotu to savam noskaņojumam. FlexRide vairos prieku braukšanas laikā.

Zaļās tehnoloģijas!

hj

Start/stop sistēma, aktīvais gaisa aizvars, BlueInjection dzinēji, kas samazina NOx izmešu daudzumu, un ecoFLEX tehnoloģijas nodrošina maksimālu degvielas ekonomiju un izmaksu efektivitāti.

Avots: logo

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment