Opel Monavo – piemērots jebkurai kravai

Bezgalīga daudzveidība ar Opel Movano rūpnīcas versiju klāstā ietilpst kravas furgons, furgons ar kravas kasti un dubultās kabīnes furgons, šasija ar kabīni un dubultā kabīne ar šasiju, platforma, pašizgāzējs, furgons ar nolaižamiem bortiem un mikroautobuss.

Pieejami 4 virsbūves garumi, 3 riteņu garenbāzes, 3 jumta augstumi un 4 svara kategorijas, kā arī kravas ietilpība no 8 līdz 22 m3, kas nozīmē, ka ir pieejams praktiski jebkurām vajadzībām piemērots vieglais komerciālais transportlīdzeklis.

Kravas furgoni

Visos Opel Movano kravas furgonos ir nodrošināta viegla piekļuve kravas telpai. L2, L3 un L4 versijā caur 1270 mm platajām sānu durvīm iespējams sāniski iekraut eiropaletes. Kravas izvietošanu atvieglo papildaprīkojumā pieejamās otrās sānu durvis. H1 un H2 versijā aizmugurējās durvis ir pilnā augstumā, kas H2 versijā ļauj viegli pārvadāt līdz pat 1820 mm augstu kravu. Ar ērti izvietotiem stiprinājumu gredzeniem un stiprinājumu punktiem tajā iespējams pārvadāt līdz 4383 mm garu kravu, kas nozīmē plašu telpu drošai un stabilai kravas izvietošanai. Turklāt standartaprīkojumā ietilpst izturīga metāla starpsiena, kas aizsargā pasažierus.

Dubultās kabīnes furgoni

Pareizie cilvēki īstajā vietā ar visu nepieciešamo darbu paveikšanai. Ar Opel Movano dubultās kabīnes furgonu tas ir vienkārši. Trīs garumi, trīs pilnas masas versijas, trīs dzinēju versijas un trīs augstumi, kas ļauj paveikt praktiski jebkuru uzdevumu.

Septiņu cilvēku lielai komandai ērtības nodrošina kabīne ar pilnu apdari un trīs priekšējiem sēdekļiem, nolokāmu vidējā sēdekļa atzveltni un četrvietīgu sēdekli otrajā rindā, kas iestrādāts starpsienā.

Šasija ar kabīni un dubultā kabīne

Movano šasija ar standarta vai dubulto kabīni – optimāls pamats visiem virsbūves pārveidojumiem – ir pieejama trīs dažādu garumu versijās ar aizmugurējo riteņu piedziņu un divos garumos ar priekšējo riteņu piedziņu. Tās spēcīgajām rāmja šasijas sliedēm ir platas augšējās daļas ar iebūvētiem montāžas punktiem, bet pieskrūvētais aizmugurējais atdures stienis ļauj pārveidotājiem vienkārši piemērot rāmja garumu.

Platforma ar kabīni

Ideāli piemērota pārveidojumiem, kuriem nepieciešama zema grīda un piekļuve no kabīnes. Opel Movano platforma ar kabīni ir pieejama trijos dažados garumos un ar diviem dažādiem kabīnes jumta augstumiem. Ir optimizēts kabīnes un virsbūves saskarnes panelis, lai atvieglotu sastāvdaļu integrāciju, kā arī uzlabota elektroinstalācija aizmugurējo lukturu specifikācijām.

Koka aizsarggrīda

Ar epoksīda sveķiem pārklātā koka aizsarggrīda pasargā kravas nodalījumu no bojājumiem iekraušanas un izkraušanas laikā un ir pieejama papildaprīkojumā.

Koka aizsargpaneļi

Īpaši Movano izstrādāti koka paneļi pilnā augstumā vai līdz pusei ir pieejami arī sānu sienu aizsardzībai.

Noņemams sakabes āķis

Opel Movano praktiskumu papildina Eiropas standarta lodveida sakabe.

Pateicoties plašajām virsbūves stilu, garenbāzu, jumta augstumu, priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņas, standarta vai dubultās kabīnes, kā arī pasažieru transporta un īpašo pārveidojumu izvēles iespējām, jūs vienmēr atradīsiet sev vispiemērotāko Opel Movano.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment