Opel Vivaro piederumi – ieskaties piedāvājumā!

Vivaro apliecina, ka godalgotā Opel dizaina filozofija tiek ieviesta arī šajā transportlīdzekļu klasē. Standarta komplektācijā un papildu komplektācijā pieejamo aprīkojumu iespējams papildināt ar plašu piederumu klāstu, kas ļauj maksimāli izmantot jaunā Vivaro priekšrocības.

Pilns papildaprīkojuma klāsts pieejams Opel Vivaro piederumu tiešsaistes katalogā vai pie vietējā Opel dīlera.

Komforts un kopšana

Neatkarīgi no tā, vai Vivaro ir darba vai ģimenes automašīna, jums tajā ir jājūtas kā mājās. Jums ir pieejams viss nepieciešamais, lai padarītu to tādu, kādu vēlaties to redzēt – no grīdas paklājiņiem līdz pat pārsegiem.

Informācijas un izklaides sistēmas

Savieno jūs ar apkārtējo pasauli un ļauj būt informētam par visu – jūsu biroju, ģimeni, satiksmes apstākļiem un pieejamajiem maršrutiem. Apskatiet Vivaro pieejamo aprīkojumu.

Drošība un aizsardzība

Pārvietojieties drošāk un uzturiet savu Vivaro lieliskā stāvoklī ilgāku laiku. Parūpējieties par pasažieriem un aprīkojumu un sagatavojieties visam. Mēs piedāvājam parkošanās palīgsistēmas, atpakaļskata kameras, sānu paneļu aizsardzību, dubļu sargus un pat spuldžu komplektus un bērnu sēdeklīšus.

Dizains

Vivaro izskatās lieliski gan iekšpusē, gan ārpusē. Bet jūs vēlaties piešķirt tam vairāk individualitātes? Apskatiet piederumus, kuru klāstā ietilpst arī sānu pakāpieni un ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari.

Transportēšanas un bagāžas turētāju sistēmas

Vivaro darbspēja ir maksimāli palielināta un optimizēta. Opel piedāvā piederumus, ar kuriem iespējams izkārtot kravu gan pašā automašīnā, gan ārpus tās. Mums noteikti ir atbilstošais aprīkojums, lai atvieglotu jūsu dzīvi – no salona sānu paneļu apšuvuma, plauktiem un pat jumta bagāžas turētājiem līdz pat sakabes āķiem un stiprinājumiem. Mūsu piedāvājumā ietilpst gan Opel oriģinālie produkti, gan mūsu sadarbības partnera Thule – bagāžas turētāju sistēmu tirgus līdera – aprīkojums.

Diski

Apvienojiet izcilu dizainu ar praktiskumu. Opel piedāvā virkni vieglmetāla un tērauda disku, kā arī ziemas diskus. Lielākam sirdsmieram iespējams izvēlēties arī Thule sniega ķēdes.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment