Opel Zafira ar iespaidīgo Flex 7 Plus

Iepazīsti jauno Opel ZAFIRA ar iespaidīgo Flex 7 Plus sistēmu. Labākā septiņvietīgā ģimenes automašīna no Opel Latvija.

Salons ir ietilpīgs un patīkams. Detaļām pievērstā uzmanība un meistarīgā apstrāde izceļ augstākās klases materiālus, mūsdienīgās formas un sēdvietas. Baudiet lielāku redzamību ar panorāmas vējstiklu un papildu gaismu ar siltumnecaurlaidīgo panorāmas jumtu, kas stiepjas pāri priekšējiem sēdekļiem līdz pašai aizmugurei. Papildaprīkojumā pieejamie priekšējie un aizmugurējie LED lukturi jaunajā Zafira ne tikai izskatās labi, bet arī ievērojami uzlabo redzamību naktī.

Progresīvā FLEX 7 PLUS sēdvietu sistēma ļauj brīvi pārkārtot sēdvietas, lai pielāgotos dažādām pasažieru, bagāžas un kravas pārvadāšanas vajadzībām.

  • Izveidojiet jebkādu sēdekļu kombināciju pāris sekunžu laikā
  • Piecvietīgai versijai vienkārši nolokiet trešo sēdekļu rindu

FlexRail viduskonsole vietu starp priekšējiem sēdekļiem pārvērš par pielāgojamu uzglabāšanas sistēmu. Piecvietīgā Zafira piedāvā 1860 litrus plašu bagāžas nodalījumu un līdz 34 uzglabāšanas nodalījumiem. Septiņvietīgajā versijā bagāžai būs līdz 152 litriem plaša vieta.

Komforts un drošība

Opel Eye – progresīvā autovadītāja palīgsistēma nepārtraukti uzrauga satiksmi, jūsu braukšanas stilu un ceļa zīmes, rūpējoties par jūsu drošību un modrību. Adaptīvā kruīza kontrole automātiski uztur iestatīto distanci līdz priekšā esošajam transportlīdzeklim, palīdzot izvairīties no sadursmēm ar tajā pašā joslā braucošajiem. Labāk pārskatiet aizmugurē notiekošo un brauciet atpakaļgaitā drošāk ar atpakaļskata kameru un lielo IntelliLink ekrānu. LED lukturi (par 25% spožāki nekā halogēna) automātiski pielāgojas stūres leņķim, ātrumam un braukšanas apstākļiem. LED adaptīvā priekšējā apgaismojuma sistēma AFL rūpējas par izcilu redzamību un lielāku drošību naktī.

Septiņi iemesli, kādēļ iegādāties Opel Zafira:

  • Šī septiņvietīgā automašīna brauc kā parasta izmēra automašīna
  • Plašas uzglabāšanas un sēdekļu izvietošanas iespējas
  • Stilīga virsbūve un augstas klases salons
  • Izsmalcinātas autovadītāja palīgsistēmas
  • Vadošā AFL LED tehnoloģija
  • Efektīvas vāciešu izstrādātas piedziņas daļas

Rakstu iesaka:

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment