Otrās paaudzes Toyota Safety Sense

Apņēmies nodrošināt drošu sabiedrības mobilitāti, uzņēmums Toyota tic, ka ir svarīgi atbalstīt ikvienu pieeju, kas ietver cilvēkus, automobiļus un satiksmes vidi, kā arī tiekties uz „reālās pasaules drošību“, mācoties no negadījumiem un ieviešot šīs zināšanas automobiļu attīstībā. Sperot vēl vienu soli tuvāk savam mērķim – autobraucēju sabiedrībai bez satiksmes negadījumiem –, Toyota atklāj otrās paaudzes Toyota Safety Sense.

Uzlabotais aktīvās drošības sistēmu komplekts ietver vienas lēcas kameru un milimetru viļņu radaru. Abu sistēmu veiktspēja ir uzlabota, lai paplašinātu apdraudējuma pamanīšanas amplitūdu un uzlabotu funkcionalitāti.

Jaunās sistēmas iekārta ir samazināta izmērā, lai tā būtu vieglāk uzstādāma visa Toyota modeļu klāsta ietvaros. Toyota Safety Sense tagad ietver sadursmes novēršanas sistēmas (PCS), adaptīvās kruīza kontroles (ACC), brīdinājuma par izbraukšanu no braukšanas joslas (LDA), ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmas (RSA) un automātisko tālo gaismu funkcijas (AHB) divas uzlabotas versijas. Papildus tam vēl labākam autovadītāja atbalstam ir ieviesta jauna joslas marķējuma monitorēšanas palīgsistēma (LTA).

 

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment