Pagājuši jau 18 gadi kops Sergeja Bodrova nāves – viņa meita tagad ir izaugusi par īstu skaistuli

2

2000. gadā diezgan konservatīvā postpadomju valstu auditorija vēroja kinofilmas “Brālis” un “Brālis 2”, kurās galveno lomu atveidoja Sergejs Bodrovs jaunākais.

Tas bija svaigs malks neizdibināmajā kino pasaulē. Daudzi abas šīs filmas atceras vēl šodien un varoņu teiktās frāzes atbalsojas arī mūsdienās.

2002. gadā filmas “Sakarniece”  filmēšanas grupa devās uz Vladikaukāzu, diemžēl, filmas režisoram Sergejam Bodrovam nebija lemts no turienes atgriezties dzīvam…

Liktenīgajā dienā notika ledāja nogruvums. Karmadonska aizu, kurā atradās Bodrovs un viņa asistentu grupa, pārklāja ledus nogruvums. Neviens no tur esošajiem nepaspēja izglābties. Aktiera un režisora Sergeja Bodrova pielūdzēji attiecās ticēt tam, ka vīrietis gājis bojā. Neticami, ka kopš negadījuma pagājuši jau 14 gadi…

Sergejam, kurš līdz pat šim brīdim tiek uzskatīts par bezvēsts pazudušu, ir divi brīnišķīgi bērni: Vecākā meita Olga (20) un jaunākais dēls Aleksandrs (15).

Lasi arī: Septiņi attēli un to veidi, kādus nedrīkst glabāt savās mājās

Slavenā aktiera sieva un viņa bērni dzīvo pavisam normālu dzīvi, viņi nesniedz intervijas izdevumiem un neparādās TV ekrānos. Viņiem ir savs draugu loks, kurš svešiem cilvēkiem ir slēgts.

Šķir otru lapu, lai redzētu Sergeja meitas FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment