Par ko vīrieši strīdas krogos?

1. Atšķirt alu pēc garšas, saliet pa glāzēm visas aus pudeles kādas ir, vai arī saliet glāzēs izlejamo alu, un censties to atšķirt. Tā var ļoti ātri apreibt.

2. Cik daudz ir Īru pinte? Bet ja mēra pintu gramos, vai sanāks pintagramma?

3. Aizbrauksim šajā gadā uz “Oktoberfest” – Oktobra svētkiem, vai labāk šo naudu nodzersim?

4. PSRS laikā alus smirdēja pēc grīdas lupatas un zeķēm.

5. Pēdējā laikā no alus sāp galva, vai tiešām tajā sākuši likt klāt ģenētiski modificētus organismus?

6. Alus vēders – tas ir seksuāli, vai labāk to noņemt, apēdot diētisku ceptu desiņu?

7. Kas labāks? Carlsberg, Bavaria,  Clausthaler, Baltika, Warsteiner, Gosser, Heineken, Bud, Miller,  Bombardier, Newcastle, Hoegaarden, Stella Artois, Brahma, Kilikia, Corona, Augustiner, Franziskaner, Paulaner, Harp, Aldaris, Bucanero, Kilkenny, Blanche de Bruxelles, Lāčplēsis, Grolsch, Amstel, Охота, Belhaven, Sol, Kozel, Budweiser, Coors, Nastro Azzurro, Karlovec,  Starbrno, AC/DC,  Bear Beer, Pilsner Urquell, Staropramen, Tuborg, Ottinger, Bagbier, Bauskas, Edelweiss, Brenguļu, Leffe, Beck’s, Berliner, Bitburger, Asahi, Schlosser Alt, Krombacher, Holsten, Spaten, Murphy’s, San Miguel, Peroni, Efes, Prazcecka, Fosters, Hobgoblin, Heineken, Ottakringer, Jupiler, Kronenbourg 1664, Brussels Kriek, Brinkoff’s, Old Bobby, Lowenbrau, Paulainer, Aldaris —vai tomēr labāk Valmiermuiža?

8. Alus – tā ir atsevišķa ēdienkarte, vai arī iesildīšanās pirms šņabja dzeršanas.

9. Patiesība, ka alus ir noderīgs smadzenēm, sirdij, asinsspiedienam, potencei un nerviem? Vai tomēr alus ir kaitīgs, kā saka neveiksminieki un meļi. 

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment