Par šīs dāņu jaunietes galvu izsludināta miljons dolāru atlīdzība neticama iemesla dēļ

 

“Par manu galvu izsludināta 1 miljona dolāru atlīdzība. Šajos apstākļos, kādos es Dānijā pašreiz atrodos, pastāv iespēja, ka tikšu nolaupīta un nogalināta.”

1

Džoanna Palani vēl bija padsimtgadniece, kad 2014. gadā izstājās no koledžas un pameta Kopenhāgenu, lai dotos cīnīties Sīrijā.

2

Savā Facebook profilā viņa rakstīja, ka jūt iedvesmu “cīnīties par sieviešu tiesībām, par demokrātiju – par Eiropas vērtībām, ko viņa iemācījās kā dāņu meitene”.

3

Tiek uzskatīts, ka viņa nogalinājusi apmēram 100 ISIS karotāju Irākā un Sīrijā.

4

Viņa arī palīdzēja atbrīvot meitenes, kuras sagūstītas kā seksa vergi.

5

“Kad mēs devāmies atbrīvot mājas, kurās ieslodzīti ISIS seksa vergi, mums bija teiciens – viens cīnītājs dodas iekšā glābt, bet daudz cīnītāju iznāks ārā”.

6

“Kā snaipere es varēju atrasties frontes līnijā pat 9 dienas no vietas. Jābūt ļoti pacietīgam. Jākoncentrējas. Nedrīkst zaudēt koncentrēšanās spēju pat uz mirkli”.

7

Par meitenes darbībām uzzināja Dānijas valdība, kura aizliedza meitenei ceļot uz šiem reģioniem, kad viņa 2015. gada septembrī atgriezās Dānijā.

8

Nespēdama ļaut saviem biedriem cīnīties bez viņas, meitene pārkāpa aizliegumu un aizlidoja atpakaļ uz Irāku. Viņa naktī gāja 7 stundas no vietas, lai šķērsotu Sīrijas robežu.

9

Kad viņa atgriezās, viņa uz 3 nedēļām tika ieslodzīta Vestre Fængsel, Dānijas lielākajā cietumā.

10

Viņa domā, ka savā valstī tiek uzskatīta par teroristu, tāpēc dzīvo slepenībā un bieži maina atrašanās vietu, baidoties no izrēķināšanās.

11

Lasi vēl: Šī meitene lielījās ar pārtikušo dzīvi, bet patiesībā bija brutāla pedofila asistente un nogalināja bērnus

“Man žēl, ka pārkāpu likumu, bet, pēc manām domām, man tajā laikā nebija citas izvēles.”

12

“Tie, kuru dēļ riskēju ar dzīvību, tagad vēlas atņemt manu brīvību. Es negaidīju, ka zaudēšu gandrīz visu par to, ka cīnījos par mūsu brīvību un drošību.”

13

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment